Appels van Vera en Dirk uit de Beemster

Graag stellen we onze appelleverancier aan jullie voor: Vera en Dirk uit de Beemster.

Vera en Dirk van Berge

Vera en Dirk van Berge wonen met hun dochter Kiara aan de Purmerenderweg in de Beemster. Hun boomgaard ligt als een oase van rust in het landschap. Dirk heeft de supervisie over de boomgaard en zijn kennis en kunde zorgt elk jaar weer voor een uitstekende oogst.

Vera runt onder andere de winkel, waar zij de verschillende vruchten uit hun eigen boomgaard en de pure vruchtensappen verkoopt. Naast hun eigen producten zoals kersen, vruchtensappen, aardbeien, pruimen, appels, honing en peren, verkoopt Vera ook streekproducten die aan haar strenge kwaliteitseisen voldoen.

 

Natuurlijk evenwicht

Het fruitteeltbedrijf van Dirk en Vera werkt samen met de natuur, voor een eerlijk evenwicht en heerlijk fruit.

Het hele jaar is Dirk met de tuin bezig. Rondkijken of er schadelijke insecten zijn, waar een natuurlijke vijand op gezet moet worden. Observeren van de koolmeesjes, die rupsen en insecten opeten. Speuren naar de egeltjes, want die zijn weer dol op slakken. De torenvalk hangt stil in de lucht, jagend op een muis.

Wat vind jij van de appeltjes?

Dat horen wij uiteraard graag!

Als je doorsurft op deze website ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen