Terug naar kantoor!

Yes, we mogen weer naar kantoor. Hoewel thuisblijven onderdeel blijft van onze nieuwe manier van werken, mogen de bureaus eindelijk weer worden afgestoft. Maar met alleen het bureau afstoffen ben je er natuurlijk niet. In deze blog delen we vijf leuke tips om die fijne kantoor vibe weer snel terug te krijgen en je medewerkers weer in verbinding met elkaar te brengen.

1 Borrelen

Was de VrijMiBo ooit heel gewoon, om niet te zeggen saaaaai , nu verlangen we ernaar weer eens het glas te mogen heffen met collega’s. Ook bij de Buurtboer zijn we weer gezellig aan het borrelen. Zo waren we vorige week vrijdag in Cantine de Caron om heerlijk samen te lunchen en hebben we deze lunch afgesloten met een paar welverdiende espresso martini’s. Het beste recept daarvoor vind je trouwens hieronder:

  • Zet een hete espresso, net wat sterker dan normaal.
  • Giet 30 ml in een shaker met ijs.
  • Voeg 30 ml Kahlua toe en 30 ml vodka.
  • Schud vervolgens goed, totdat er een frost-laag op de shaker verschijnt.
  • Schenk alles, behalve het ijs, uit de shaker in het glas.
    Garneer met 3 koffieboontjes in het glas en enjoy!

2 Pingpongen

Backspin, topspin, forehand, backhand. Hoe leuk is het om ook een lekker competitief spelletje te spelen met je collega’s? Bij ons worden veel thrillers van wedstrijden gespeelt, of doen we met z’n allen een rondje om de tafel. Ook tafelvoetballen, darten, of gamen op de WII of PS5 doen het altijd goed!

3 Pimpen

Ken je dat gevoel als je thuiskomt van vakantie, dat je huis heel even vreemd aanvoelt? Hoe denk je dat het kantoor gaat aanvoelen na al die maanden vrijwel leeg te hebben gestaan? Natuurlijk kun je je officemanager vragen de boel te – laten – pimpen, maar veel leuker is het om met alle collega’s een pimpsessie te organiseren. Laat iedereen een plantje meenemen en ga gezamenlijk aan de slag met verf en kwast. Zo voelt het in no time weer als thuis.

4 Sporten

Drie jaar lang deden we het wekelijks: een yogales organiseren. Iedereen kon zich inschrijven. Ook hebben we een hele tijd een meditatiekamer gehad. Na een lange periode thuis, is het tijd voor het serieuzere werk: een wekelijkse bootcamp. Met collega’s sporten is niet alleen een laagdrempelige manier om  weer  in beweging te komen, het zorgt gegarandeerd voor een berg lol. Goed voor je lijf, goed voor je geest en goed voor het teamgevoel.

5 Lunchen

De liefde voor je medewerkers gaat – ook – door de maag, daar weten wij alles van. Samen eten is een belangrijk sociaal onderdeel van de werkdag. Zorg dan wel dat je iets op tafel zet dat de moeite waard is. Thuis geef je je gasten toch ook geen klef wit bolletje met droge oude kaas? Zie het als een stukje waardering op de lunchtafel.

Ook weer naar kantoor?

Ook zo blij dat je weer naar kantoor mag? De Buurtboer dekt gratis jullie eerste lunchtafel! Wij verzorgen jullie lunch van top tot teen. Verse producten, bubbels en slingers, niks ontbreekt in onze Buurtboer Kit. Schrijf je nu snel in om de gratis lunch te ontvangen.