3 ideeën voor kerstcadeaus voor het personeel

Tijdens kerst blijft de Buurtboer graag weg van ouderwetse kerstpakketten gevuld met tientallen houdbare producten verpakt in overbodig veel plastic. Ons doel is om kerstcadeaus te geven waar je iets aan hebt én die ook nog eens duurzaam zijn. Welke cadeaus zijn zowel leuk als duurzaam? We zetten drie verrassende kerstcadeaus op een rij, allemaal met een duurzame insteek. Zo toon je waardering voor je medewerkers en denk je tegelijkertijd aan duurzaamheid.

Waarom kiezen voor duurzame kerstcadeaus belangrijk is

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je personeel zich gewaardeerd voelt en de feestdagen zijn een ideale aanleiding hiervoor. Kies voor een origineel en persoonlijk cadeau waar je personeel echt iets aan heeft. Als bedrijf kies je voor duurzame cadeaus; niet alleen omdat duurzame cadeaus beter voor het milieu zijn, maar ook omdat ze langer meegaan en medewerkers er dus langer plezier van hebben. Je kerstcadeau zorgt ervoor dat medewerkers zich in het zonnetje gezet voelen, met een blij gevoel de feestdagen ingaan en gemotiveerder terugkomen op het werk.

Herbruikbare waterflessen met het bedrijfslogo

Voldoende water drinken is belangrijk en met herbruikbare waterflessen zorg je ervoor dat iedereen op het werk en daarbuiten voorzien is van water. Kies voor herbruikbare waterflessen met je bedrijfslogo om het cadeau persoonlijker te maken. De waterflessen kunnen afgewassen worden en steeds weer opnieuw gebruikt worden. Andere opties qua opdruk zijn een slogan of een toffe print. Zorg ervoor dat je herbruikbare waterfles er mooi uitziet en van goede kwaliteit is. Je kunt kiezen voor een glazen fles met een hoes eromheen of voor een thermosfles, zodat ook thee en koffie makkelijk meegenomen kan worden.

Strippenkaart voor spinning lessen

Heb je sportief personeel of geeft je bedrijf om welzijn en gezondheid? Dan is een strippenkaart voor spinninglessen een toepasselijk kerstcadeau wat medewerkers zeker zullen waarderen. Met een strippenkaart voor spinning lessen kunnen je medewerkers bijvoorbeeld tien lessen uitproberen en wie weet loopt dat uit op een nieuwe hobby. Een sportieve activiteit cadeau doen is een duurzame keuze, omdat er geen materiaal verbruikt wordt en je zo verspilling van producten tegengaat. Daarnaast is het cadeau positief voor de fysieke en mentale gezondheid van je personeel!

Dagelijks een ambachtelijke bedrijfslunch

Wil je gedurende langere tijd iets positiefs voor medewerkers doen? Dan zorg je dagelijks voor een ambachtelijke bedrijfslunch op het werk. Medewerkers hoeven zo niet hun eigen eten mee te nemen, waardoor ze kosten besparen, en genieten dagelijks van een gezonde maaltijd die zorgt voor een energieboost. Een ambachtelijke bedrijfslunch bestel je op maat, waardoor je verspilling van voedsel tegengaat. De lunch bestaat uit heerlijke gerechten, zoals soep, vers gebakken brood, ambachtelijke kazen, verse spreads en gezonde sapjes. Goed en gezond eten is belangrijk en zorgt ervoor dat je medewerkers zich beter voelen en hierdoor ook productiever zijn op het werk.

Bestel hier de Kerstlunch