Als het stof neerdaalt

In heel Nederland zien we langzaamaan dat het leven weer enigszins gaat lijken op wat het was. In kleine hoeveelheden gaan mensen ook weer wat meer naar kantoor. Dat de groei er weer inzit, daar worden wij enorm blij van en we staan met opgestroopte mouwen klaar om gas te geven!

Verademing

Ook bij de Buurtboer merken we dat na een paar heftige maanden het stof weer neerdaalt. Ook letterlijk in ons geval. Onlangs zijn we verhuisd van ons kantoor in de Schinkelbuurt naar het kantoor boven onze productielocatie in Amsterdam Zuidoost op de Keienbergweg. We hebben de ruimte verbouwd en gepimpt zodat de stijl past bij de Buurtboer. Was het kantoor eerder te klein voor ons hele team, inmiddels past het ons als perfect en is het een fijne plek geworden waar iedereen heel blij mee is. We hebben zelfs meer dan ruimte genoeg om op anderhalve meter afstand te werken. En wat is het een verademing om weer met elkaar op kantoor te zitten, want we hebben elkaar echt gemist. Sommige collega’s hadden bijna vier maanden niet op kantoor gewerkt!

Tussenfase

Al zien ook de vakanties er dit jaar anders uit, ondertussen is wel de vertrouwde jaarlijkse komkommertijd weer aangebroken. Toch zien we ook dat in steeds meer mensen ook weer naar kantoor gaan. Sommigen in shifts, sommigen volledig en anderen werken nog thuis. Die kentering zien wij ook weer terug in onze aanvragen. Heel fijn om elke week de aantallen te zien toenemen, hetzij met kleine stappen. Ook zien we dat onze klanten uiteenlopende producten kiezen: onze standaard keukentafellunch, onze webshopproducten via www.debuurtwinkel.nl en ook zien we vraag naar de eenpersoonslunchtasjes.

Gas geven

Dat de groei er weer inzit, daar worden wij enorm blij van. We staan echt in de startblokken om gas te geven en hebben er alle vertrouwen in dat we binnenkort de mouwen weer flink moeten opstropen om de vraag aan te kunnen. Ondertussen gebruiken we de ruimte die deze periode ons geeft om alle hobbels van de afgelopen tijd weer glad te strijken en om te kijken naar wat we nodig hebben. Dat is bijvoorbeeld een nieuwe collega met salesbloed in de aderen die gaat helpen onze business weer helemaal tot bloei te brengen! Dus ken je nog iemand die bij ons salesprofiel past, laat het ons weten!

Heldere toekomst

Het cateringlandschap heeft het nog steeds zwaar, maar gelukkig kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. En dat gaat een stuk makkelijker nu het stof begint neer te dalen…

MEER WETEN?

Ook weer naar kantoor? We denken graag mee met de lunch! Neem gerust contact op om eens over jouw wensen te praten. We helpen je graag!