Anderhalvemeterlunch of eenpersoonslunch? We regelen het!

Sinds de laatste persconferentie van Rutte, begint de zon weer een beetje te schijnen in ondernemend Nederland. Langzamerhand vullen de kantoren zich, zij het met de nodige aanpassingen. Tijd voor de anderhalvemeterlunch! Maar ook wie dat – nog – niet ziet zitten, kan zich lekker laten verwennen met een eenpersoonslunchtasje.

Anderhalvemeterlunch

Na maanden is er ineens veel meer bewegingsvrijheid. En die is welkomer dan ooit. Hoewel iedereen ook de voordelen van thuiswerken heeft ervaren, zijn we wel klaar met de Zoom-calls en Teams-meeting. Simpelweg fysiek collega’s om je heen hebben, is ineens heel waardevol. Nu de meeste werkomgevingen coronaproof zijn, zien we wekelijks steeds meer mensen naar kantoor gaan. Samen lunchen hoort daarbij. Dat dat prima kan, ook op anderhalve meter en met inachtneming van alle hygiënemaatregelen, vertelt Nikki in dit filmpje.

Eenpersoonslunch

Toch zijn er ook kantoren die een anderhalvemeterlunch op kantoor nog niet zien zitten. Daarvoor hebben we de Buurtboer-eenpersoonstasjes ontwikkeld. Je krijgt dan een tasje met ambachtelijke verse producten, waaronder een maaltijdsalade of soep, een broodje met een lekkere spread en fruit. We hebben continu nieuwe smaken, zodat je elke dag verrast kan worden zoals je van ons gewend bent. Uiteraard op basis van jouw voorkeur. Zo kun je toch genieten van onze ambachtelijke producten zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

De Buurtboer-lunchtafel

Toch liever weer aan de Buurtboer-lunchtafel? Met kleine aanpassingen kun je alsnog veilig lunchen met onze producten. Zet de lunch klaar in buffetvorm met behulp van de tips & tricks in het filmpje en bestel eventueel de hulpmiddelen mee, zoals plastic handschoentjes, biologisch afbreekbare wegwerpbordjes of bestek.

Lucht

Beetje bij beetje zien we steeds meer oude klanten terug naar kantoor gaan, met onze lunchproducten in buffetvorm of met onze nieuwe eenpersoonslunchtasjes, en nieuwe potentiële klanten melden zich. Zo ontstaat er ook bij de Buurtboer weer wat nieuwe energie. We krijgen weer wat lucht en de sfeer is voelbaar positiever dan voorheen. De eerste vacatures staan weer online. Deze nieuwe episode hebben we ingeluid met een nieuw kantoor: een fris geverfde lekkere werkplek, met voor iedereen een eigen kantoorruimte.

Meer weten?

Ook weer naar kantoor? We denken graag mee met de lunch! Neem gerust contact op om eens over jouw wensen te praten. We helpen je graag!