Bedrijfslunch

Een goede bedrijfslunch, dat gunnen wij iedereen. Lastig te regelen? Nee hoor. De Buurtboer levert dagelijks superverse producten bereid met de beste ingrediënten. Ambachtelijk, lokaal bereid brood, biologische spreads of verse soepen bijvoorbeeld. Jij hoeft alleen de tafel nog te dekken. Speciale wensen of voorkeuren? Onze bedrijfslunches worden op maat samengesteld en gevarieerd. Zo ontdek je snel jouw favorieten! Krijg je al trek?

Bedrijfslunch met de beste producten

De Buurtboer werkt samen met lokale, duurzame, biologische en ambachtelijke producenten. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg en alles wordt met liefde bereid. Zo zetten we elke dag weer een heerlijke bedrijfslunch bij je op tafel. De producten worden dagelijks of wekelijks in handige kratjes bij jou op kantoor bezorgd. Ons assortiment is lekker groot, zodat je fijn kunt variëren. Wil je de volgende keer net iets anders? Wij passen het met plezier voor je aan.

Probeer nu onze proefweek met 25% korting.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SAMEN GENIETEN

Een lekkere bedrijfslunch zorgt voor blij personeel. Samen smullen van de beste producten uit de buurt. Dan blijf je graag wat langer aan de lunchtafel zitten. Gezellig en goed voor de teamspirit! wij geloven dat een goede lunch bijdraagt aan de productiviteit.  Dat is niet alleen positief voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Daarnaast melden mensen met een gezond eetpatroon zich veel minder vaak ziek. Win-win!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Benieuwd waaruit zo’n heerlijke lunch precies bestaat? Wij laten je graag een greep uit ons assortiment zien. Nog niet helemaal overtuigd? Probeer de Buurtboer bedrijfslunch gerust een weekje uit, mét 25% korting. Een bedrijfslunch van de Buurtboer kost vanaf €4,50 per persoon. Dit is afhankelijk van jullie voorkeuren, hoeveelheden en wensen.

Vraag meer informatie aan.

Onze producten

Meest gestelde vragen

De Buurtboer bezorgt kratjes gevuld met echt lekkere lunchproducten bij bedrijven in de Randstad. Onze producten komen direct van onze leveranciers en zijn echt vers, seizoensgebonden, ambachtelijk, lokaal of biologisch geproduceerd.

Wij nemen zoveel mogelijk werk rond de lunch uit handen. Afhankelijk van het aantal personen en jullie wensen stellen wij de inhoud van de bedrijfslunch samen. Deze bezorgen wij dagelijks of wekelijks bij jou op kantoor. Om de perfecte lunch af te stemmen hebben we in het begin wat vaker contact. Hierbij kunnen wij eventuele wijzigingen doornemen en eventuele wensen voor de volgende week te bespreken. Het is altijd ons doel een lunch te verzorgen waar iedereen blij van wordt!

Ja, zodra je bij de Buurtboer luncht kunnen we ook kistjes met seizoensfruit leveren.

We geloven dat een goede lunch gevarieerd is. Om een gevarieerde lunch aan te kunnen bieden hanteren we een minimumafname van 50 lunches per week. Dat komt bijvoorbeeld neer op 5 dagen in de week lunchen met 10 personen, of één dag in de week met 50 personen.

De Buurtboer lunch wordt volledig op maat ingepland. De kosten zijn afhankelijk van jullie voorkeuren, de gewenste hoeveelheden en het aantal personen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze koerier bezorgt de lunch tussen 9.00 en 12.00 uur.

De Buurtboer bezorgt in de hele Randstad!

De lunch zit in houten kisten en koeltassen. Deze neemt de bezorger bij bezorging of bij de eerstvolgende bezorging weer mee retour.

Het bestellen van lunch bij de Buurtboer gaat zeer eenvoudig te werk. Voor dagverse lunchproducten, zoals ambachtelijk bereid brood, heerlijke soepen en biologische spreads, kun je contact met ons opnemen. Vervolgens gaan we met je in gesprek om de perfecte lunch voor het kantoor samen te stellen – ook hebben we aandacht voor eventuele dieetwensen. We werken met lokale leveranciers om je een verse en seizoensgebonden bedrijfslunch op maat aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat we zo min mogelijk voedsel verspillen, iets waar we iedere dag mee bezig zijn. Bovendien heb je de keuze om dagelijks of wekelijks gebruik te maken van onze gevarieerde en ambachtelijke bedrijfslunch.

Overtuigd van de Buurtboer?

Vraag hierboven vrijblijvend meer informatie aan.