Bedrijfslunch Almere

Wil je dagelijks een heerlijke bedrijfslunch in Almere laten verzorgen? De Buurtboer levert verse producten, waarmee het hele bedrijf gezond kan eten tussen de middag. Je zorgt ervoor dat iedereen goed gevoed aan de middag begint en de nodige vitamines binnenkrijgt.

Het positieve effect van een gezonde bedrijfslunch

Een bedrijfslunch in Almere heeft positieve effecten op je medewerkers en team. We zorgen altijd voor verse, gezonde producten, waardoor je zeker weet dat je medewerkers een voedzame lunch binnen krijgen. Gezond eten is belangrijk voor het lichaam en zorgt ervoor dat je productiever bent op werk. Daarnaast is de bedrijfslunch in Almere een uitgelezen kans om elkaar beter te leren kennen en even te ontspannen tijdens een drukke werkdag. Je medewerkers zullen de bedrijfslunch zeker waarderen.

Onze verse producten

Bij de Buurtboer leveren we altijd verse producten bereid met de beste ingrediënten. Onze producten zijn ambachtelijk en lokaal bereid. Je ontvangt voor je bedrijfslunch in Almere bijvoorbeeld verse salades, gegrilde groentes, ambachtelijk brood, verse spreads, verse soepen, scharrelvleeswaren en biologische kazen. We hebben een uitgebreid assortiment en je kunt zelf een passende lunch samenstellen voor jouw bedrijf.

Onze werkwijze in Almere

Voor je bedrijfslunch in Almere begin je met een proeflunch. Gedurende één week ontvang je met 25% korting iedere werkdag een heerlijke lunch op kantoor. Je probeert de bedrijfslunch in Almere vrijblijvend uit en beslist na de week of je dit wilt blijven doen. Vond je het lekker? Dan bestel je de bedrijfslunch in Almere voor langere tijd! We stellen een lunch samen op basis van je wensen en het Buurtboer-team bezorgt de lunch dagelijks of wekelijks op kantoor.

Wat onderscheidt de Buurtboer van andere lunchbezorgers in Almere?

De Buurtboer verzorgt een heerlijke bedrijfslunch in Almere. We onderscheiden ons van de andere lunchbezorgers op verschillende manieren. Zo maken we allen gebruik van ambachtelijke en lokale producten, waardoor je boeren in je regio ondersteunt. Onze lunches zijn gezond en hier hebben medewerkers op de lange termijn profijt van. Daarnaast is een bedrijfslunch bij de Buurtboer op maat te bestellen. Je kunt je wensen doorsturen en op basis daarvan stellen we een lunch samen. Omdat de lunch op maat is, ontvang je dagelijks of wekelijks de juiste hoeveelheid voedsel en ga je verspilling tegen.

De kosten van bedrijfslunch laten bezorgen in Almere p.p.

Iedere bedrijfslunch is op maat en dus afgestemd op het aantal medewerkers binnen je bedrijf en de specifieke eetwensen die je doorgeeft. Een bedrijfslunch is al vanaf €4,50 per persoon verkrijgbaar bij de Buurtboer. Je kunt het contactformulier op onze website invullen voor meer informatie. We nemen contact met je op, inventariseren de wensen van je bedrijf en stellen een offerte op. Probeer onze bedrijfslunch in Almere uit tijdens de proefweek, waarin je 25% korting ontvangt.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.