Bedrijfslunch Amsterdam

Zoek je een heerlijke bedrijfslunch in Amsterdam? Bij de Buurtboer bieden we een gezonde en op maat gemaakte bedrijfslunch aan voor het hele bedrijf. Als bedrijf in Amsterdam heb je natuurlijk het beste voor met je medewerkers. Een goede kantoor lunch in Amsterdam zorgt voor blij en productief personeel. Samen smullen van de beste producten uit de regio Amsterdam zorgt niet alleen voor een gezellige en goede teamspirit, maar ook voor betere resultaten op de werkvloer.

Nog niet zeker of een bedrijfslunch in Amsterdam iets voor jou is? Onze bedrijfslunches worden op maat samengesteld en we kunnen iedere week iets anders bezorgen bij jou op kantoor in Amsterdam. Je kunt de Buurtboer ook een weekje proberen met 25% korting.

 

Probeer de Proefweek met 20% korting én ontvang een gratis kerstlunch in december

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De producten:

Alle producten in de bedrijfslunch komen uit Amsterdam of de nabije omgeving en zijn dus strikt lokaal. Daarnaast zijn deze Amsterdamse producten ook nog eens supervers én waar mogelijk biologisch! Zo wordt het ambachtelijke brood lokaal bereid met liefde en passie, zijn de spreads biologisch en de soepen supervers. Het gevarieerde assortiment van de Buurtboer bestaat verder uit verse en eerlijke vis, gezonde sapjes vol fruit, gegrilde groentes, scharrel vleeswaren, ambachtelijke kazen en nog veel meer!

Zo werkt het:

De bedrijfslunches in Amsterdam worden door de Buurtboer volledig verzorgd. Voorkeuren, allergieën en dieetwensen worden doorgegeven, waarna wij de perfecte bedrijfslunch op maat samenstellen. Deze ambachtelijke bedrijfslunches zullen wij bij de Buurtboer vervolgens wekelijks of dagelijks in handige kratjes bij jou op kantoor in Amsterdam komen brengen. De kosten, afhankelijk van de voorkeuren, hoeveelheden en wensen, zijn vanaf €4,50 per persoon.

Wil jij deze leuke bedrijfslunch een weekje uitproberen bij jou op kantoor in Amsterdam? Laat het ons weten en krijg 25% korting op de eerste week.

Meest gestelde vragen

De Buurtboer heeft veel mogelijkheden voor een bedrijfslunch in Amsterdam. Wanneer er speciale wensen zijn, dan kunnen wij hier altijd rekening mee houden. Denk bijvoorbeeld aan glutenvrije, lactosevrije, vega of vegan producten. Wij verzorgen de bedrijfslunch in Amsterdam volledig en leveren wij de lunch in handige kratjes, zodat je de producten zelf kunt plaatsen waar jij dat wilt voor je collega’s. Uiteraard kunnen wij de bedrijfslunch leveren in een frequentie die bij je past, zoals elke dag of eens per week. Weet je niet zeker of het iets voor jouw bedrijf is? Dan bieden wij je altijd de mogelijkheid om het eens een weekje met korting uit te proberen!

De kosten van de bedrijfslunch in Amsterdam zijn van een aantal factoren afhankelijk. Uiteraard is het aantal personen van belang, maar daarnaast spelen ook de specifieke wensen en voorkeuren hierin een rol. Wij kunnen natuurlijk met alle dieetvoorkeuren rekening houden. Je kunt uitgaan van een vanaf-prijs van slechts 4,50 euro per persoon. Tegen dit bedrag ontvang je een complete lunch met gegarandeerd verse producten van ambachtelijke en lokale leveranciers.

Bij de Buurtboer geloven we in producten die goed zijn voor dier en welzijn. Om deze reden kiezen wij onze leveranciers uit op duurzaamheid. Onze lokale leveranciers zijn ieder op hun eigen manier aan het werk voor een groene toekomst. Ook produceren sommige van onze leveranciers volledig biologisch. Wij streven naar 100% biologisch in de toekomst. De bedrijfslunch in Amsterdam bevat verse en gevarieerde producten die met veel liefde zijn geproduceerd door lokale leveranciers. Daarnaast draag je met onze bedrijfslunch actief bij aan de strijd tegen voedselverspilling. Iedere lunch is maatwerk, waardoor er bijna nooit iets overblijft. Blijft er toch iets over, door bijvoorbeeld een last-minute wijziging in aantallen? Dan stellen wij het als pakket samen voor Too Good To Go!

Wij kunnen met alle dieetvoorkeuren rekening houden. Zijn er personen die glutenvrij lunchen? Dan werken wij hiervoor samen met lokale bakkers die een goed assortiment glutenvrij brood leveren. Voor mensen die vega of vegan willen lunchen hebben wij ook meer dan voldoende mogelijkheden. Hierbij kun je onder meer denken aan diverse soorten salades, aan zelfgemaakte Baba Ganoush of aan vegan filet americain van de beste kwaliteit. Door met iedere voorkeur rekening te houden kunnen wij altijd zorgen voor een smakelijke lunch voor iedereen. Je kunt de specifieke dieetvoorkeuren eenvoudig bij ons aangeven.

Probeer de Buurtboer een week uit

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 25% korting!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.