Bedrijfslunch Amsterdam

Zoek je een heerlijke bedrijfslunch in Amsterdam? Bij de Buurtboer bieden we een gezonde en op maat gemaakte bedrijfslunch aan voor het hele bedrijf. Als bedrijf in Amsterdam heb je natuurlijk het beste voor met je medewerkers. Een goede kantoor lunch in Amsterdam zorgt voor blij en productief personeel. Samen smullen van de beste producten uit de regio Amsterdam zorgt niet alleen voor een gezellige en goede teamspirit, maar ook voor betere resultaten op de werkvloer.

Nog niet zeker of een bedrijfslunch in Amsterdam iets voor jou is? Onze bedrijfslunches worden op maat samengesteld en we kunnen iedere week iets anders bezorgen bij jou op kantoor in Amsterdam. Je kunt de Buurtboer ook een weekje proberen met 25% korting.

 

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De producten:

Alle producten in de bedrijfslunch komen uit Amsterdam of de nabije omgeving en zijn dus strikt lokaal. Daarnaast zijn deze Amsterdamse producten ook nog eens supervers én waar mogelijk biologisch! Zo wordt het ambachtelijke brood lokaal bereid met liefde en passie, zijn de spreads biologisch en de soepen supervers. Het gevarieerde assortiment van de Buurtboer bestaat verder uit verse en eerlijke vis, gezonde sapjes vol fruit, gegrilde groentes, scharrel vleeswaren, ambachtelijke kazen en nog veel meer!

Zo werkt het:

De bedrijfslunches in Amsterdam worden door de Buurtboer volledig verzorgd. Voorkeuren, allergieën en dieetwensen worden doorgegeven, waarna wij de perfecte bedrijfslunch op maat samenstellen. Deze ambachtelijke bedrijfslunches zullen wij bij de Buurtboer vervolgens wekelijks of dagelijks in handige kratjes bij jou op kantoor in Amsterdam komen brengen. De kosten, afhankelijk van de voorkeuren, hoeveelheden en wensen, zijn vanaf €4,50 per persoon. Wil jij deze leuke bedrijfslunch een weekje uitproberen bij jou op kantoor in Amsterdam? Laat het ons weten en krijg 25% korting op de eerste week.

Hoe je met bedrijfslunch in Amsterdam bijdraagt aan zero food waste

Ga je genieten van een heerlijke bedrijfslunch in Amsterdam van de Buurtboer? Dan draag je actief bij aan zero food waste! Iedere order wordt op maat samengesteld, waardoor jij en je collega’s precies de goede hoeveelheden bezorgd krijgen. Niet teveel, niet te weinig, maar precies goed. Wij werken samen met leveranciers die ieder een steentje bijdragen aan het realiseren van zero food waste. Ook geven wij onze klanten graag tips over hoe zij mee kunnen doen voor zero food waste. Door samen te werken met lokale producenten die met veel liefde hun producten creëren, verkorten wij de voedselketen en minimaliseren wij onze impact op het klimaat.

Geef de teamspirit een boost met bedrijfslunch in Amsterdam

Een goed functionerend team is niet alleen goed voor de teamspirit, maar ook voor de arbeidsproductiviteit. Tijdens de lunch vinden wij het belangrijk om iedere werknemer te laten stilstaan bij lekker eten en gezelligheid met collega’s. Collega’s krijgen dan de kans om met elkaar te socializen en elkaar écht goed te leren kennen. Een bedrijfslunch in Amsterdam van de Buurtboer is gezond en verantwoord, waardoor je gegarandeerd geen last zult hebben van een after dinner dip. Dit zorgt ervoor dat je na de lunch met al je collega’s voor de rest van de dag lekker kunt knallen.

Laat je ontzorgen door bedrijfslunch in Amsterdam

Kies voor gemak en laat je ontzorgen door de Buurtboer. We bezorgen je bedrijfslunch tot in de lunchruimte door heel Amsterdam. Wij stellen een heerlijke, verse en lokale lunch voor het gehele team samen. Onze lunch kan vega, vegan, lactosevrij, glutenvrij, voor kleine én voor grote eters. Van huisgemaakte spreads tot ambachtelijke kazen en knisperende salades. Geef jullie voorkeuren en wensen door voor donderdag en wij stellen een vers menu samen dat we de volgende week bij jullie langs komen brengen. Bespaar je tijd en energie en steek ze in de dingen waar jij blij van wordt.

Vier de lente met bedrijfslunch in Amsterdam

De lente is de perfecte gelegenheid om iets speciaals te maken van jullie bedrijfslunch in Amsterdam. Lunchen samen met collega’s zorgt voor gezelligheid en versterkt de onderlinge connecties. Geniet van frisse salades met lentegroenten en verse sapjes met fruit van het seizoen. De Buurtboer bezorgt je deze heerlijke lunch op kantoor. Door een bedrijfslunch met al je collega’s te organiseren versterk je niet alleen de band met collega’s, maar vier je ook de start van het nieuwe seizoen. Laat je ontzorgen en vier de lente! Werk in een andere regio? De Buurtboer bezorgt lunch ook in Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Meest gestelde vragen

De Buurtboer heeft veel mogelijkheden voor een bedrijfslunch in Amsterdam. Wanneer er speciale wensen zijn, dan kunnen wij hier altijd rekening mee houden. Denk bijvoorbeeld aan glutenvrije, lactosevrije, vega of vegan producten. Wij verzorgen de bedrijfslunch in Amsterdam volledig en leveren wij de lunch in handige kratjes, zodat je de producten zelf kunt plaatsen waar jij dat wilt voor je collega’s. Uiteraard kunnen wij de bedrijfslunch leveren in een frequentie die bij je past, zoals elke dag of eens per week. Weet je niet zeker of het iets voor jouw bedrijf is? Dan bieden wij je altijd de mogelijkheid om het eens een weekje met korting uit te proberen!

De kosten van de bedrijfslunch in Amsterdam zijn van een aantal factoren afhankelijk. Uiteraard is het aantal personen van belang, maar daarnaast spelen ook de specifieke wensen en voorkeuren hierin een rol. Wij kunnen natuurlijk met alle dieetvoorkeuren rekening houden. Je kunt uitgaan van een vanaf-prijs van slechts 4,50 euro per persoon. Tegen dit bedrag ontvang je een complete lunch met gegarandeerd verse producten van ambachtelijke en lokale leveranciers.

Bij de Buurtboer geloven we in producten die goed zijn voor dier en welzijn. Om deze reden kiezen wij onze leveranciers uit op duurzaamheid. Onze lokale leveranciers zijn ieder op hun eigen manier aan het werk voor een groene toekomst. Ook produceren sommige van onze leveranciers volledig biologisch. Wij streven naar 100% biologisch in de toekomst. De bedrijfslunch in Amsterdam bevat verse en gevarieerde producten die met veel liefde zijn geproduceerd door lokale leveranciers. Daarnaast draag je met onze bedrijfslunch actief bij aan de strijd tegen voedselverspilling. Iedere lunch is maatwerk, waardoor er bijna nooit iets overblijft. Blijft er toch iets over, door bijvoorbeeld een last-minute wijziging in aantallen? Dan stellen wij het als pakket samen voor Too Good To Go!

Wij kunnen met alle dieetvoorkeuren rekening houden. Zijn er personen die glutenvrij lunchen? Dan werken wij hiervoor samen met lokale bakkers die een goed assortiment glutenvrij brood leveren. Voor mensen die vega of vegan willen lunchen hebben wij ook meer dan voldoende mogelijkheden. Hierbij kun je onder meer denken aan diverse soorten salades, aan zelfgemaakte Baba Ganoush of aan vegan filet americain van de beste kwaliteit. Door met iedere voorkeur rekening te houden kunnen wij altijd zorgen voor een smakelijke lunch voor iedereen. Je kunt de specifieke dieetvoorkeuren eenvoudig bij ons aangeven.

Een gezonde lunch is er eentje die ervoor zorgt dat je geen last krijgt van een after dinner dip. Voor de Buurtboer bestaat een gezonde lunch uit verse, gezonde producten zonder overbodige bewerkingen en kunstmatige smaakstoffen. Daarom werken we met leveranciers die de pure smaken van hun producten in de spotlight zetten. Denk hierbij aan de ambachtelijke kazen van Mariënwaerdt, de verse vleeswaren van Peter en Van Linschoten, gerookte vis en huisgemaakte vissalades van Vis van Henry en biologische spreads van NonnaPepa. Geniet van deze heerlijke smaken op jouw kantoor in Amsterdam, gegarandeerd zonder after dinner dip!

Een gezonde bedrijfslunch zorgt ervoor dat iedere medewerker een duurzame energieboost krijgt om de rest van de dag goed te kunnen knallen. De bedrijfslunch van de Buurtboer zorgt ervoor dat je geen after dinner dip krijgt en je productiviteitsniveau geboost wordt. Een derde voordeel is dat het team samen met alle collega’s kan socializen en het werk écht even laten liggen. Want een uitgerust team, is een productief team! Zo zie je maar, gezellig samen lunchen en genieten van verse producten uit de buurt kent heel wat voordelen. Al vanaf €4,99 per persoon!

Iedere HR-manager en office manager heeft als doel voor ogen om de medewerkersbetrokkenheid en -tevredenheid te allen tijde zo hoog mogelijk te houden. Hoe meer plezier medewerkers ervaren op werk, hoe toegewijder ze raken aan hun taken en doelen. Een bedrijfslunch in Amsterdam zorgt ervoor dat collega’s samen aan tafel tijdens de pauze nieuwe connecties maken en connecties versterken, onder het genot van een verse en gezonde lunch. Betrokken medewerkers zijn productiever, melden zich minder vaak ziek en zijn gelukkiger. Geef de teamspirit een boost en geniet van een heerlijke, lokale lunch.

De Buurtboer werkt graag samen met leveranciers die op hun eigen manier bezig zijn met een groene toekomst. Al onze leveranciers zijn lokaal en maken hun producten met veel liefde. Van ambachtelijke kazen rechtstreeks van het landgoed van Marienwaerdt, stevige broden gebakken door Hartog’s Volkoren, Bbrood, Jordy’s Bakery, Vlaamsch Broodhuys en Bussing Brood, tot huisgemaakte spreads en salades van NonnaPepa en Bellamy’s. Iedere leverancier heeft zijn eigen verhaal dat aansluit op de visie van de Buurtboer. Zero waste, gezond én vers! Bekijk meer leveranciers in ons assortiment.

Probeer de Buurtboer een week uit

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 25% korting!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.