Bedrijfslunch Amsterdam

Zoek je een heerlijke bedrijfslunch in Amsterdam? Bij de Buurtboer bieden we een gezonde en op maat gemaakte bedrijfslunch aan voor het hele bedrijf. Als bedrijf in Amsterdam heb je natuurlijk het beste voor met je medewerkers. Een goede kantoor lunch in Amsterdam zorgt voor blij en productief personeel. Samen smullen van de beste producten uit de regio Amsterdam zorgt niet alleen voor een gezellige en goede teamspirit, maar ook voor betere resultaten op de werkvloer.

Nog niet zeker of een bedrijfslunch in Amsterdam iets voor jou is? Onze bedrijfslunches worden op maat samengesteld en we kunnen iedere week iets anders bezorgen bij jou op kantoor in Amsterdam. Je kunt de Buurtboer ook een weekje proberen met 25% korting.

 

Probeer de Buurtboer een week uit

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 25% korting!
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De producten:

Alle producten in de bedrijfslunch komen uit Amsterdam of de nabije omgeving en zijn dus strikt lokaal. Daarnaast zijn deze Amsterdamse producten ook nog eens supervers én waar mogelijk biologisch! Zo wordt het ambachtelijke brood lokaal bereid met liefde en passie, zijn de spreads biologisch en de soepen supervers. Het gevarieerde assortiment van de Buurtboer bestaat verder uit verse en eerlijke vis, gezonde sapjes vol fruit, gegrilde groentes, scharrel vleeswaren, ambachtelijke kazen en nog veel meer!

Zo werkt het:

De bedrijfslunches in Amsterdam worden door de Buurtboer volledig verzorgd. Voorkeuren, allergieën en dieetwensen worden doorgegeven, waarna wij de perfecte bedrijfslunch op maat samenstellen. Deze ambachtelijke bedrijfslunches zullen wij bij de Buurtboer vervolgens wekelijks of dagelijks in handige kratjes bij jou op kantoor in Amsterdam komen brengen. De kosten, afhankelijk van de voorkeuren, hoeveelheden en wensen, zijn vanaf €4,50 per persoon.

Wil jij deze leuke bedrijfslunch een weekje uitproberen bij jou op kantoor in Amsterdam? Laat het ons weten en krijg 25% korting op de eerste week.