Bedrijfslunch Den Haag

Kies nu voor de bedrijfslunch in Den Haag en verhoog de productiviteit op kantoor met een gezonde en ambachtelijke bedrijfslunch. Onze ambachtelijke bedrijfslunches worden op maat samengesteld voor iedere klant, zodat jouw lunch perfect is voor jou en je werknemers. Daarnaast zal deze gezellige bedrijfslunch ook nog eens de teamspirit verhogen, wat alleen maar voor betere resultaten kan zorgen op de werkvloer.

Test zelf of een gezonde en heerlijke bedrijfslunch de productiviteit verhoogt op jouw werkvloer en probeer de Buurtboer nu een weekje uit met 25% korting!

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PRODUCTEN VAN DE BUURTBOER:

Zo veel mogelijk bedrijfslunch producten komen uit Den Haag of de nabije omgeving en zijn dus op en top lokaal. Daarnaast vinden wij het bij de Buurtboer hartstikke belangrijk dat de lunches biologisch, gezond en vers zijn. Geniet daarom ook van heerlijke verse soepen, die met heel veel liefde zijn gemaakt, verse salades die alleen maar bestaan uit verse en pure ingrediënten en heerlijke vis die ook nog eens eerlijk is! Is vis niet jouw ding? Geef het door aan je persoonlijke lunch planner en wij zorgen ervoor dat het niet in jouw bedrijfslunches voorkomt.

ZO WERKT HET BIJ DE BUURTBOER:

Zodra de voorkeuren, allergieën en dieetwensen zijn doorgegeven, kan jij achterover leunen, want wij, bij de Buurtboer doen de rest. Zo zullen de professionele lunch planners bij de Buurtboer de perfecte bedrijfslunch op maat samenstellen. En deze dagelijks of wekelijks in handige kratjes bij jou op kantoor in Den Haag leveren. De kosten, afhankelijk van de voorkeuren, hoeveelheden en wensen, zijn vanaf €4,50 per persoon.