Bedrijfslunch Den Haag

Kies nu voor de bedrijfslunch in Den Haag en verhoog de productiviteit op kantoor met een gezonde en ambachtelijke bedrijfslunch. Onze ambachtelijke bedrijfslunches worden op maat samengesteld voor iedere klant, zodat jouw lunch perfect is voor jou en je werknemers. Daarnaast zal deze gezellige bedrijfslunch ook nog eens de teamspirit verhogen, wat alleen maar voor betere resultaten kan zorgen op de werkvloer.

Test zelf of een gezonde en heerlijke bedrijfslunch de productiviteit verhoogt op jouw werkvloer en probeer de Buurtboer nu een weekje uit met 25% korting!

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PRODUCTEN VAN DE BUURTBOER:

Zo veel mogelijk bedrijfslunch producten komen uit Den Haag of de nabije omgeving en zijn dus op en top lokaal. Daarnaast vinden wij het bij de Buurtboer hartstikke belangrijk dat de lunches biologisch, gezond en vers zijn. Geniet daarom ook van heerlijke verse soepen, die met heel veel liefde zijn gemaakt, verse salades die alleen maar bestaan uit verse en pure ingrediënten en heerlijke vis die ook nog eens eerlijk is! Is vis niet jouw ding? Geef het door aan je persoonlijke lunch planner en wij zorgen ervoor dat het niet in jouw bedrijfslunches voorkomt.

ZO WERKT HET BIJ DE BUURTBOER:

Zodra de voorkeuren, allergieën en dieetwensen zijn doorgegeven, kan jij achterover leunen, want wij, bij de Buurtboer doen de rest. Zo zullen de professionele lunch planners bij de Buurtboer de perfecte bedrijfslunch op maat samenstellen. En deze dagelijks of wekelijks in handige kratjes bij jou op kantoor in Den Haag leveren. De kosten, afhankelijk van de voorkeuren, hoeveelheden en wensen, zijn vanaf €4,50 per persoon.

Lekkere lunch ideeën voor in Den Haag

Ga je samen met collega’s in Den Haag lunchen? Hieronder vind je onze tips voor lekkere lunch ideeën. Gegarandeerd geen after-dinner dip!

  • van romige spinaziesoep tot kruidige harira, Franse vissoep en Thaise wortelsoep;
  • biologische landgoedkazen, zoals wortel en pompoenpit, basilicum en knoflook, of met Griekse kruiden;
  • zalmkoekjes, gerookte zalm, makreel salade;
  • gerookte ham, kiprollade en spek;
  • hazelnoot vijgenbrood, pompoen-, maïs- en zuurdesem brood;
  • huisgemaakte spreads zoals aubergine salade, kip-kerriesalade, verschillende soorten hummus, tapenades en zoete aardappel spread.

Bij de Buurtboer stellen we een verse en gevarieerde lunch samen. Voor ieder wat wils! Wij passen de lunch aan op basis van jullie wensen en voorkeuren. Vega, vegan, lactosevrij, of glutenvrij: bij ons is alles mogelijk.

Hoe wij een lekkere lunch voor je maken

Heb je ook trek gekregen? Dat snappen we! Deze heerlijke lunchproducten komen bij onze lokale “Boeren” vandaan. Onze leveranciers produceren deze producten lokaal en met veel liefde. Iedere leverancier heeft zo zijn eigen verhaal. Bij de Buurtboer staan we voor zero food waste en streven we naar een groene toekomst. Iedere samenwerking is tot stand gekomen met dit streven in onze achterhoofd. De leveranciers hebben ieder hun eigen manier om hun steentje bij te dragen.

Na de aanvraag gaan we met jullie in gesprek om erachter te komen hoe jullie graag lunchen en met hoeveel. We overleggen de portiegroottes en eventuele dieetwensen. Hierna begint de proefweek! Ontdek samen met het team of de Buurtboer bij jullie past.

Samen uitgebreid lunchen met je collega’s

Samen lunchen met je collega’s in Den Haag is niet alleen heel gezellig, maar is ook goed voor de team spirit. Tijdens de lunch kunnen collega’s met elkaar socializen onder het genot van een lunch waar je écht blij van wordt. Verse producten en voor ieder wat wils. Van lunchen met de Buurtboer krijg je een energieboost waar je de hele middag nog mee verder kunt knallen. Dat klinkt ons als muziek in de oren!

Bedrijfslunch voor een grote groep

Bij de Buurtboer draaien we onze hand niet om voor een groot team. Bestaat jullie team uit een grote groep? Geen probleem! Des te gemakkelijker wij op een duurzame manier kunnen inkopen. Wij stellen de bedrijfslunch namelijk op maat samen. Door te lunchen met de Buurtboer draag je actief bij aan zero food waste. Jullie ontvangen precies de goede hoeveelheden: niet teveel en zeker niet te weinig!

Lunchen met een grote groep collega’s in een andere regio dan Den Haag? Ook dat kan! We bezorgen onze heerlijke bedrijfslunch ook in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Wij stellen iedere bedrijfslunch in Den Haag samen op basis van jullie voorkeuren en wensen. Grote of kleine eters, vega, vegan, lactosevrij, glutenvrij, niets is te gek! Bij de Buurtboer geloven we dat een gezonde lunch bestaat uit verse producten die op een eerlijke manier geproduceerd zijn waar je blij van wordt. Geen poespas, maar puur natuur. Dit zie je terug in ons assortiment: ambachtelijke kazen, stevige broden, verse vleeswaren en huisgemaakte spreads.

Een gezonde lunch op werk in Den Haag geeft je niet alleen de mogelijkheid om te socializen met collega’s, maar zorgt er ook voor dat je geen last hebt van een after-dinner dip. Met een verse en verantwoorde lunch krijg je een frisse energieboost waar je nog de hele middag op kunt teren.
Leer je collega’s beter kennen door nieuwe en leuke vragen te stellen tijdens de lunch. Kom erachter wat jouw collega’s drijven en waar er wellicht overeenkomsten liggen. Versterk de saamhorigheid binnen je team met behulp van de Buurtboer. Wist je dat teams die goed samenwerken, beter presteren?

Wist je dat je de arbeidsproductiviteit kunt verhogen door het verzorgen van bedrijfslunch in Den Haag? Door een gezonde lunch daalt het ziekteverzuim van je werknemers en stijgt de arbeidsproductiviteit. Een win-win situatie! Het concept “desktop-dining” is iets wat je te allen tijde wilt vermijden. Lunchen zonder te veranderen van plek volstaat niet als écht even pauzeren. Uit onderzoek blijkt dat je daar juist meer stress van krijgt. En dat is niet bevorderend voor de productiviteit. Samen lunchen zorgt voor een onderling positief gevoel waar je als team op kunt voortborduren.
In Den Haag werken we samen met verschillende lokale leveranciers. Voorbeelden hiervan zijn het Vlaamsch Broodhuys, Van Schulp, Uit de Keuken van Maass, Groentegoed, CRAVE good food, NonnaPepa en Lekker Brood. Van knisperende salades, tot ambachtelijke kazen en stevige broden. Wij werken graag samen met passievolle en lokale leveranciers. Ieder van onze leveranciers heeft zijn eigen verhaal en draagt op hun eigen manier een steentje bij aan de toekomst. De producten uit de lunch van de Buurtboer worden ieder met veel liefde gemaakt. En dat proef je!