Bedrijfslunch Leiden

Tussen de middag eten de meeste mensen op het werk, bijvoorbeeld een van thuis meegenomen boterham of een restje wat opgewarmd wordt in de magnetron. Wil je ervoor zorgen dat je medewerkers dagelijks een gezonde en gevarieerde lunch eten? Dan kies je voor een bedrijfslunch in Leiden van de Buurtboer. We verzorgen gezonde maaltijden, waardoor iedereen de nodige vitamines binnenkrijgt.

Biologische en lokale producten

Bij de Buurtboer maken we gebruik van biologische en lokale producten. We kopen de ingrediënten in bij boeren in de regio en zorgen dagelijks voor vers eten. Voorbeelden van producten in onze bedrijfslunch in Leiden zijn: ambachtelijk brood, verse salades, gegrilde groenten, verse spreads, soepen, biologische kazen en scharrelvleeswaren. Uit ons uitgebreide assortiment kies je zelf de producten uit die je wilt en zo stel je een eigen lunch samen.

Zo gaat de Buurtboer te werk in Leiden

Bij de Buurtboer kun je vrijblijvend een proeflunch aanvragen. Je probeert onze bedrijfslunch in Leiden dan een week lang uit en ontvangt 25% korting. Zo kun je beslissen of de lunch in de smaak valt zonder vast te zitten aan een dienst. We stellen een lunch samen op basis van je wensen en het aantal medewerkers dat op kantoor eet. Onze bezorgers brengen de bedrijfslunch dagelijks of wekelijks bij je bedrijf in Leiden langs.

Redenen om een bedrijfslunch in Leiden te laten verzorgen

Een bedrijfslunch in Leiden verzorgd door de Buurtboer is een gezonde keuze. Onze verse ingrediënten bevatten vitamines en zorgen ervoor dat medewerkers ’s middags goed gevoed aan hun werk beginnen. We kopen onze producten bij lokale boeren, waardoor je de boeren in je regio steunt met een bedrijfslunch van de Buurtboer. We maken lunches op maat, waardoor je precies krijgt waar je behoefte aan hebt en zo voedselverspilling tegengaat. Medewerkers kunnen gezellig met elkaar kletsen en elkaar beter leren kennen tijdens de lunch, waardoor de sfeer in het team verbetert.

Waarom je lunch laten bezorgen in plaats van naar een lunchroom gaan?

Sommige bedrijven hebben een kantine, waar medewerkers kunnen eten. Kleinere bedrijven hebben dit vaak niet en dan lijkt naar een lunchroom gaan vaak het enige alternatief wanneer je niet wilt dat medewerkers hun eigen lunch mee moeten nemen. Een bedrijfslunch laten verzorgen in Leiden heeft verschillende voordelen. Zo kun je op kantoor eten en kost het geen tijd om naar de lunchroom te gaan. Daarnaast weet je zeker dat iedereen gezond eet, wat in een lunchroom niet altijd het geval is. Een verzorgde bedrijfslunch is ook nog eens goedkoper en bij de Buurtboer al vanaf €4,50 per persoon verkrijgbaar.

Hoe beïnvloedt een gezonde lunch je werkprestaties?

Een gezonde lunch heeft een positief effect op werkprestaties. Een gezellig lunchmoment verbetert de sfeer in het team en een gezonde en vitaminerijke maaltijd verhoogt de productiviteit. Je geeft je medewerkers dagelijks één gezonde maaltijd, wat goed is voor de fysieke en mentale gezondheid.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 25% korting!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.