Bedrijfslunch Rotterdam

Wil je met jouw bedrijf genieten van een heerlijke bedrijfslunch in Rotterdam? De Buurtboer brengt wekelijks of dagelijks de beste bedrijfslunches naar kantoor in Rotterdam en omgeving. Deze ambachtelijke lunch catering wordt op maat samengesteld naar de wensen van de klant. Daarnaast zijn onze bedrijfslunches kraakvers en uiteraard heerlijk.

Als bedrijf in Rotterdam heb je natuurlijk het beste voor met je medewerkers. Verhoog de blijdschap en daarmee ook de productiviteit van jouw werknemers met een goede bedrijfslunch. Een gezamenlijke bedrijfslunch zorgt voor een gezellige en vrolijke teamspirit. Maak nu jouw werknemers / collega’s enthousiast voor deze heerlijke lunch op kantoor en probeer onze super gevarieerde bedrijfslunches uit voor een weekje met 25% korting!

Onze producten:

Speciaal voor de bedrijfslunch voor de Rotterdammers hebben we de beste producenten uit de stad verzameld. Het ambachtelijke brood wordt bijvoorbeeld geleverd door Jordy’s Bakery, Bakkerij Bussing en Vlaamsch Broodhuys, lokaler krijg je het niet. Trots zijn we ook op onze samenwerking met Slagerij van Linschoten uit Kralingen, een echte vakman! De Buurtboer heeft een gevarieerd assortiment van biologische en lokale producten, we hebben ook bijv.: verse soepen die met veel liefde zijn gemaakt, salades die alleen maar bestaan uit verse en pure ingrediënten, vers fruit en heerlijke vis die ook nog eens eerlijk is!

Zo werkt het:

De bedrijfslunches van de Buurtboer worden in Rotterdam compleet verzorgd. Zodra jij ons de voorkeuren, allergieën en dieetwensen van jou en je collega’s doorgeeft, zullen onze (in Rotterdam gespecialiseerde) lunch planners meteen aan het werk gaan om de perfecte bedrijfslunches op maat samen te stellen. Vervolgens levert de Buurtboer deze ambachtelijke bedrijfslunch wekelijks of dagelijks in handige kratjes bij jouw op kantoor in Rotterdam. De kosten, afhankelijk van de voorkeuren, hoeveelheden en wensen, zijn vanaf €4,50 per persoon.

Twijfel jij nog of de gezonde bedrijfslunches in Rotterdam iets voor jou zijn? Probeer dan de ambachtelijke lunches van de Buurtboer vrijblijvend uit voor een weekje en krijg 25% korting!

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een gezonde bedrijfslunch in Rotterdam bestaat volgens de Buurtboer uit verse producten waar je blij van wordt. Knisperende salades, huisgemaakte spreads, biologische crackers, stevige broden en vers gerookte vis of vleeswaren. Verse lunchproducten waar iedere smaak zo puur mogelijk naar voren wordt gebracht. En dat zonder after dinner dip! Bij de Buurtboer kun je samen met je collega’s in Rotterdam genieten van een heerlijke en gezonde lunch op kantoor. Iedere week geef je jouw voorkeuren door samen met die van je gehele team. Wij hebben heerlijke lunch voor vega’s, vegans, lactovrij, glutenvrij, keto, grote eters en kleine eters. Voor ieder wat wils!

Een gezonde lunch op werk in Rotterdam geeft het gehele team niet alleen een energieboost (zonder after dinner dip), het zorgt er ook voor dat de medewerkerbetrokkenheid omhoog schiet. Gelukkige en gezonde werknemers vertalen zich naar éxtra productieve werknemers. Ook is uit onderzoek gebleken dat gelukkige werknemers zich minder vaak ziek melden. Een win-win situatie dus! Wil jij de productiviteit, medewerkersbetrokkenheid en medewerkerstevredenheid een boost geven? Kies dan voor de gezonde lunch op werk in Rotterdam voor de Buurtboer! Al vanaf €4,99 geniet je van ambachtelijke kazen, stevige broden, verse vleeswaren, warme seizoenssoepen en knisperende salades.

De bedrijfslunch in Rotterdam van de Buurtboer bestaat uit gezonde, verse en ambachtelijke producten waarbij pure smaken centraal staan. Wij hebben onze leveranciers erop uitgezocht dat zij veel liefde stoppen in het produceren van de lunchproducten. Wanneer je luncht met de Buurtboer, heb je gegarandeerd geen last van een after dinner dip. 

Collega’s die samen lunchen, krijgen de kans om onderlinge relaties te versterken tijdens het socializen. Hierdoor werken collega’s beter samen en krijgt de productiviteit een boost. Samen lunchen met het team heeft daarnaast ook een positief effect op medewerkersbetrokkenheid en de medewerkerstevredenheid. Eet smakelijk!

De minimale afname die wij hanteren bij de bedrijfslunch in Rotterdam is 50x lunch per week. Dit kan betekenen dat je 5 dagen per week met 10 collega’s op kantoor luncht, of dat je 2 dagen met 20 collega’s luncht. De Buurtboer heeft voor ieder wat wils: vega, vegan, glutenvrij, lactosevrij, kleine eters of grote eters.

Bestel wekelijks voor donderdag en geniet de week daarop al heerlijk van lokale producten, bezorgd tot in jullie lunchruimte. Geniet al vanaf €4,99 p.p. van huisgemaakte spreads, seizoenssoepen, stevige broden, ambachtelijke kazen en knisperende salades. Lekker lokaal!