Bedrijfslunch Rotterdam

Wil je met jouw bedrijf genieten van een heerlijke bedrijfslunch in Rotterdam? De Buurtboer brengt wekelijks of dagelijks de beste bedrijfslunches naar kantoor in Rotterdam en omgeving. Deze ambachtelijke lunch catering wordt op maat samengesteld naar de wensen van de klant. Daarnaast zijn onze bedrijfslunches kraakvers en uiteraard heerlijk.

Als bedrijf in Rotterdam heb je natuurlijk het beste voor met je medewerkers. Verhoog de blijdschap en daarmee ook de productiviteit van jouw werknemers met een goede bedrijfslunch. Een gezamenlijke bedrijfslunch zorgt voor een gezellige en vrolijke teamspirit. Maak nu jouw werknemers / collega’s enthousiast voor deze heerlijke lunch op kantoor en probeer onze super gevarieerde bedrijfslunches uit voor een weekje met 25% korting!

Onze producten:

Speciaal voor de bedrijfslunch voor de Rotterdammers hebben we de beste producenten uit de stad verzameld. Het ambachtelijke brood wordt bijvoorbeeld geleverd door Jordy’s Bakery, Bakkerij Bussing en Vlaamsch Broodhuys, lokaler krijg je het niet. Trots zijn we ook op onze samenwerking met Slagerij van Linschoten uit Kralingen, een echte vakman! De Buurtboer heeft een gevarieerd assortiment van biologische en lokale producten, we hebben ook bijv.: verse soepen die met veel liefde zijn gemaakt, salades die alleen maar bestaan uit verse en pure ingrediënten, vers fruit en heerlijke vis die ook nog eens eerlijk is!

Zo werkt het:

De bedrijfslunches van de Buurtboer worden in Rotterdam compleet verzorgd. Zodra jij ons de voorkeuren, allergieën en dieetwensen van jou en je collega’s doorgeeft, zullen onze (in Rotterdam gespecialiseerde) lunch planners meteen aan het werk gaan om de perfecte bedrijfslunches op maat samen te stellen. Vervolgens levert de Buurtboer deze ambachtelijke bedrijfslunch wekelijks of dagelijks in handige kratjes bij jouw op kantoor in Rotterdam. De kosten, afhankelijk van de voorkeuren, hoeveelheden en wensen, zijn vanaf €4,50 per persoon.

Twijfel jij nog of de gezonde bedrijfslunches in Rotterdam iets voor jou zijn? Probeer dan de ambachtelijke lunches van de Buurtboer vrijblijvend uit voor een weekje en krijg 25% korting!

Probeer de Buurtboer een week uit én ontvang een gratis kerstlunch in december

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.