Bedrijfslunch Utrecht

Wil je ook in Utrecht dagelijks een bedrijfslunch ontvangen en hier heerlijk met jouw bedrijf van kunnen genieten? Bij De Buurtboer kun je wekelijks of dagelijks een heerlijk gevarieerde bedrijfslunch bestellen bij jou op kantoor in Utrecht en omstreken. Zo bezorgen we in Leidsche Rijn maar bijvoorbeeld ook in de binnenstad van Utrecht. De ambachtelijke bedrijfslunches van De Buurtboer worden op maat samengesteld voor iedere klant. Vanzelfsprekend zijn de bedrijfslunches uit Utrecht kraakvers en met passie bereid.

Als organisatie in Utrecht wil je natuurlijk het beste voor je personeel. Verhoog de productiviteit en blijdschap van je personeel door ze te verrassen met een goede bedrijfslunch. Daarnaast is de gezamenlijke lunch een ideaal moment om even de dag met elkaar door te nemen en ervoor te zorgen dat er een gezellige en vrolijke teamspirit binnen het bedrijf heerst. Maak nu je werknemers of collega’s enthousiast en probeer De Buurtboer een weekje uit met 25% korting voor jouw bedrijf in Utrecht.

Producten van De Buurtboer:

Veel van onze producten komen uit Utrecht of de nabije omgeving. We verzamelen de beste producten, zo wordt ambachtelijk brood met liefde bereid en geleverd door Vlaamsch Broodhuys. Ook hebben we een samenwerking met Schulp Vruchtensappen. Met De Buurtboer ben je verzekerd van een gevarieerd assortiment van biologische en lokale producten. We hebben ook diverse soepen, salades, vers fruit en heerlijke vis die ook nog eens eerlijk is. Je kunt zelf bepalen hoe jouw ideale lunch eruit ziet.

Zo werkt het:

Indien je met jouw bedrijf lunches wilt ontvangen in de omgeving Utrecht, dan kunnen we alles compleet voor je verzorgen. Het is belangrijk dat je jouw voorkeuren, dieetwensen en allergieën doorgeeft zodat we onze Utrechtse lunch planners meteen voor je aan de slag kunnen zetten om voor jouw bedrijf de perfecte lunch samen te stellen. Je kunt aangeven of je dagelijks of wekelijks handige kratjes wilt ontvangen bij jouw op kantoor in Utrecht. Voor een heerlijke bedrijfslunch voor jouw organisatie, betaal je afhankelijk van je voorkeuren, tussen de €4,50 en €6,- per persoon.

Jouw perfecte bedrijfslunch:

We bieden twee soorten lunches aan in de omgeving Utrecht. Voor bedrijven tot 25 werknemers hebben we de standaard lunch. Heeft je bedrijf meer dan 25 werknemers, dan is onze lunch voor MKB-bedrijven wellicht geschikter. Twijfel je nog of De Buurtboer iets is voor jouw organisatie? Je kunt onze lunches altijd een weekje uitproberen met 25% korting.

Probeer de Buurtboer een week uit

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 25% korting!
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.