Bedrijfslunch Utrecht

Wil je ook in Utrecht dagelijks een bedrijfslunch ontvangen en hier heerlijk met jouw bedrijf van kunnen genieten? Bij De Buurtboer kun je wekelijks of dagelijks een heerlijk gevarieerde bedrijfslunch bestellen bij jou op kantoor in Utrecht en omstreken. Zo bezorgen we in Leidsche Rijn maar bijvoorbeeld ook in de binnenstad van Utrecht. De ambachtelijke bedrijfslunches van De Buurtboer worden op maat samengesteld voor iedere klant. Vanzelfsprekend zijn de bedrijfslunches uit Utrecht kraakvers en met passie bereid.

Als organisatie in Utrecht wil je natuurlijk het beste voor je personeel. Verhoog de productiviteit en blijdschap van je personeel door ze te verrassen met een goede bedrijfslunch. Daarnaast is de gezamenlijke lunch een ideaal moment om even de dag met elkaar door te nemen en ervoor te zorgen dat er een gezellige en vrolijke teamspirit binnen het bedrijf heerst. Maak nu je werknemers of collega’s enthousiast en probeer De Buurtboer een weekje uit met 25% korting voor jouw bedrijf in Utrecht.

Producten van De Buurtboer:

Veel van onze producten komen uit Utrecht of de nabije omgeving. We verzamelen de beste producten, zo wordt ambachtelijk brood met liefde bereid en geleverd door Vlaamsch Broodhuys. Ook hebben we een samenwerking met Schulp Vruchtensappen. Met De Buurtboer ben je verzekerd van een gevarieerd assortiment van biologische en lokale producten. We hebben ook diverse soepen, salades, vers fruit en heerlijke vis die ook nog eens eerlijk is. Je kunt zelf bepalen hoe jouw ideale lunch eruit ziet.

Zo werkt het:

Indien je met jouw bedrijf lunches wilt ontvangen in de omgeving Utrecht, dan kunnen we alles compleet voor je verzorgen. Het is belangrijk dat je jouw voorkeuren, dieetwensen en allergieën doorgeeft zodat we onze Utrechtse lunch planners meteen voor je aan de slag kunnen zetten om voor jouw bedrijf de perfecte lunch samen te stellen. Je kunt aangeven of je dagelijks of wekelijks handige kratjes wilt ontvangen bij jouw op kantoor in Utrecht. Voor een heerlijke bedrijfslunch voor jouw organisatie, betaal je afhankelijk van je voorkeuren, tussen de €4,50 en €6,- per persoon.

Jouw perfecte bedrijfslunch:

We bieden twee soorten lunches aan in de omgeving Utrecht. Voor bedrijven tot 25 werknemers hebben we de standaard lunch. Heeft je bedrijf meer dan 25 werknemers, dan is onze lunch voor MKB-bedrijven wellicht geschikter. Twijfel je nog of De Buurtboer iets is voor jouw organisatie? Je kunt onze lunches altijd een weekje uitproberen met 25% korting.

Meest gestelde vragen

Bedrijfslunch in Utrecht is volledig afgestemd op jullie voorkeuren. Wij stellen iedere week een heerlijke, dagverse en lokale lunch voor jullie samen en komen deze tot in jullie lunchruimte brengen. Wanneer je interesse hebt in onze bedrijfslunch in Utrecht, dan bieden wij mogelijkheden voor zowel grotere als kleinere bedrijven. 

In alle gevallen ben je zeker van een bedrijfslunch die bestaat uit verse, biologische producten die met liefde zijn gemaakt door onze lokale leveranciers. Wanneer je niet zeker weet of een bedrijfslunch bij jouw bedrijf past, dan kun je het altijd een weekje met korting proberen!

De bedrijfslunch wordt door ons bezorgd op jouw locatie. Je hoeft er dus zelf de deur niet voor uit. De bedrijfslunch wordt door ons bezorgd in handige kratjes, zodat je de lunch zelf kunt uitpakken op de door jouw gewenste locatie(s) binnen je bedrijf. Wat de kosten van de bedrijfslunch precies zijn, is afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij kun je denken aan het aantal personen, maar ook aan hoe groot of klein jullie graag lunchen. Hier houden wij namelijk graag rekening mee. In de meeste gevallen kun je rekening houden met een tarief tussen de 4,50 en 6,00 euro per persoon.

Dit kan zeker. Er zijn mensen die speciale dieetvoorkeuren hebben. Daarnaast zijn er natuurlijk ook mensen die specifieke allergieën hebben waar rekening mee gehouden moet worden. Het is altijd mogelijk om deze voorkeuren aan ons door te geven. Wij houden hier met het samenstellen van de ambachtelijke lunch altijd rekening mee. Hiervoor werken wij dan ook samen met diverse lokale leveranciers, waaronder bijvoorbeeld lokale bakkers die een ruim assortiment glutenvrij brood hebben. Wij stellen de bedrijfslunch altijd samen op basis van de specifieke dieetwensen en -voorkeuren die wij doorkrijgen. Zo kunnen wij altijd voor ieder personeelslid een heerlijke lunch aanbieden vol verse producten die bij zijn of haar dieet passen.

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een vegan of vegetarische leefstijl. Natuurlijk houden wij ook hier graag rekening mee. Wij hebben heerlijk verse lunchproducten die passend zijn aan diverse dieetvoorkeuren. Voor mensen die graag vegan eten, bieden wij bijvoorbeeld vegan filet americain. Er zijn altijd meer dan voldoende mogelijkheden voor zowel veganisten als vegetariërs. Onder deze opties vinden we bijvoorbeeld ook meerdere heerlijk verse salades en zelfgemaakte Baba Ganoush. Doordat wij met verschillende lokale leveranciers samenwerken, zijn wij altijd in staat om voor iedereen een passende lunch aan te bieden, ongeacht de specifieke dieetvoorkeuren.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.