Bedrijfslunch bestellen?

Een goede bedrijfslunch, dat gunnen wij iedereen. Lastig te regelen? Nee hoor. De Buurtboer levert dagelijks superverse producten bereid met de beste ingrediënten. Ambachtelijk brood, kakelverse salades en ambachtelijke soepen bijvoorbeeld. Jij hoeft alleen de tafel nog te dekken. Speciale wensen of voorkeuren? Onze bedrijfslunches worden op maat samengesteld en als je wilt bezorgen we elke week iets anders. Zo ontdek je snel jouw favorieten! Hmm, krijg je al trek?

Bedrijfslunch met de beste producten

De Buurtboer werkt samen met lokale, duurzame, biologische en ambachtelijke producenten. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg en alles wordt met liefde bereid. Zo zetten we elke dag weer een heerlijke bedrijfslunch bij je op tafel. De producten worden dagelijks of wekelijks in handige kratjes bij jou op kantoor bezorgd. Ons assortiment is lekker groot, zodat je fijn kunt variëren. Wil je de volgende keer net iets anders? Wij passen het met plezier voor je aan.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SAMEN GENIETEN

Een lekkere bedrijfslunch zorgt voor blij personeel. Samen genietn van de beste producten uit de buurt. Dan blijf je graag wat langer aan de lunchtafel zitten. Gezellig en goed voor de teamspirit! Een goede lunch zorgt daarnaast voor gezonder personeel. Dat is niet alleen positief voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Een gezonde werknemer zorgt namelijk voor betere resultaten. Daarnaast melden mensen met een gezond eetpatroon zich veel minder vaak ziek. Win-win!

JOUW PERSONEEL OOK VERWENNEN MET EEN HEERLIJKE BEDRIJFSLUNCH?

Benieuwd waaruit zo’n heerlijke lunch precies bestaat? Wij laten je graag een greep uit ons assortiment zien. Nog niet helemaal overtuigd? Probeer de Buurtboer bedrijfslunch gerust een weekje uit, mét 25% korting. Een bedrijfslunch van de Buurtboer kan al vanaf €4,25 per persoon. Dit is afhankelijk van jullie voorkeuren, hoeveelheden en wensen.

Vragen? Kijk dan ook bij veelgestelde vragen.