Niet lullen maar poetsen? Geniet van biologische catering in Rotterdam

Wie naar de mentaliteit in Rotterdam kijkt, merkt al gauw dat de mouwen opgestroopt worden en er hard gewerkt wordt. Ook als het gaat om de lunch kan je dit merken. Geen uitgebreide besprekingen met af en toe een gerecht. Nee, het liefst een smaakvolle lunch waarbij je lekker kunt netwerken met collega’s.

Tebbie dan!? Dit krijg je bij onze biologische catering

Wat ook typisch Rotterdams is en wat wij ook erg kunnen waarderen, is dat je eerst maar eens moet laten zien wat je waard bent en wat voor producten je levert, voordat je met open armen wordt ontvangen. Vandaar dat “Tebbie dan?” (Rotterdams voor “Wat heb je?”) vaak gehoord wordt. Wij bieden verse en biologische catering aan voor bij jullie op kantoor. Ambachtelijke kazen, verse vleeswaren, gerookte vis, huisgemaakte soepen en biologische spreads. Hier bekijk je ons assortiment.

Lunchen bij de Buurtboer begint met een proefperiode van 2 weken waarbij je 20% korting ontvangt. Wisselt het aantal collega’s dat op kantoor luncht? Geen probleem! Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt wisselende favorieten en hoeveelheden heel gemakkelijk doorgeven in jouw persoonlijke ‘MijnBuurtboer-omgeving’.

Hoe biologische voeding de productiviteit bevordert

Gezond eten zorgt ervoor dat mensen lekkerder in hun vel zitten. Biologische voeding is vrij van onnodige chemicaliën en toegevoegde smaakmakers. Onze lunch producten zijn puur natuur! Op deze manier gaan we voor maximaal behoud van vitaminen en mineralen die je hard nodig hebt tijdens je werkdag. Dit zijn de voordelen van biologische voeding:

  • geen onnodige bestrijdingsmiddelen;
  • meer smaak;
  • ondersteunt biologische boeren;
  • geen antibiotica of synthetische hormonen in je voeding.

Gezonde en biologische voeding bevordert de productiviteit op de werkvloer. Je voelt je lekkerder in je vel en hebt geen last van een after dinner dip. Geniet van de voordelen en start lunchen met de Buurtboer!

Wij geloven niet alleen in het verhogen van de productiviteit middels een gezonde lunch met collega’s, maar ook in het actief tegengaan van voedselverspilling. Wij leveren verse lunch op maat en hoeven hierdoor nooit iets weg te gooien. Wij leveren precies de juiste hoeveelheden zodat jullie niets te kort komen, maar ook niets weg hoeven te gooien.

Enthousiast geworden? Bekijk onze opties voor catering in Rotterdam

Je kunt al lunchen met de Buurtboer vanaf €4,50 per persoon. Wij komen jullie lunch tot in de lunchruimte brengen. De producten vervoeren wij in kratten die wij de volgende keer weer komen ophalen. Ben je benieuwd geworden naar hoe wij verse en biologische catering in Rotterdam regelen? Neem contact met ons op, dan praten we snel verder!

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.