Til je werklunch naar een hoger niveau met biologische catering

Ben je klaar met verlepte salades, oud brood en fruit met beurse plekken? Probeer de dagverse biologische catering voor op kantoor van de Buurtboer die iedere week varieert. Zo ben je verzekerd van een gezonde lunch van goede kwaliteit. Al onze producten zijn biologisch en worden met liefde gemaakt door lokale producenten. Hier lees je alles over de biologische catering van de Buurtboer.

De inhoud van gezonde en en verantwoorde lunch catering

Gezonde en biologische catering die ook nog gevarieerd is? Dan zit je goed bij de Buurtboer! De smaken, kleuren en geuren van onze lunchproducten zijn puur natuur. De producten zijn niet alleen biologisch, maar worden ook iedere dag vers gemaakt. Zo bevat de Buurtboer lunch zo veel mogelijk vitaminen en mineralen. En dat proef je! Tijdens het bezorgen van de lunch zorgen wij dat alles op maat geleverd wordt. We gaan actief voedselverspilling tegen om ons steentje bij te dragen aan het afvaloverschot. Je geeft iedere week jullie voorkeuren door, zodat wij precies de juiste hoeveelheden bij jullie bezorgen. Wisselen de hoeveelheden en voorkeuren? Dit geef je eenvoudig door aan jullie persoonlijke accountmanager van de Buurtboer en zie je direct terug in de lunch.

Hoe een gezamenlijke bedrijfslunch de productiviteit verhoogt

Met de inhoud van de verantwoorde lunch verhoog je de productiviteit. Een evenwichtige verhouding van voedingsstoffen zorgt voor een evenwichtige energieopbouw. Veel producten die snel gegeten worden, zorgen voor een tijdelijke boost. Hierna merk je dat de zogeheten after dinner dip ontstaat. Met evenwichtige producten voorkom je de dip en daardoor worden de prestaties beter. Niet alleen van jezelf maar van het hele bedrijf.

Waarom jouw collega’s biologische catering bij de lunch verdienen

Door te kiezen voor verse en biologische catering tijdens de lunch vermijd je een after dinner dip en verhoog je automatisch de productiviteit op de werkvloer. Daarnaast wordt het steeds belangrijker om gezond te eten. Een lunch moet niet alleen gezond zijn, maar ook lekker. Met de service van de Buurtboer weet je zeker dat je een heerlijke en gezonde lunch voor je collega’s serveert. Dit zijn de voordelen van lunchen met de Buurtboer:
  • de eerste 2 weken 20% korting;
  • dagvers op kantoor bezorgd;
  • variërende seizoensproducten;
  • jouw persoonlijke accountmanager;
  • vanaf €4,50 per persoon.

Probeer het gemak van biologische cateringservice

Bij veel bedrijven gaat het meestal op de volgende manier. Rond een uur of 11 roept iemand: Wat gaan we eten vandaag? En daarna wordt er snel besteld. Geen aandacht voor een verantwoorde lunch. Daarom is een cateringservice ideaal. De Buurtboer biedt je het gemak aan om een heerlijke en gezonde lunch langs te brengen. Er wordt rekening gehouden met ieders voorkeuren tijdens het samenstellen van de lunch. Neem snel contact op, wij kijken graag met je mee en helpen je nieuwe favorieten ontdekken!