Een Buurtboer(in) aan het woord… Esmée Jongejans

Een Buurtboer(in) aan het woord… Esmée Jongejans

Esmée werkt nu ongeveer anderhalf jaar bij de Buurtboer op de klantenservice. Als er problemen zijn, lost zij die op! Daarnaast werkt ze ook deels als accountmanager en als planner bij het planteam. Voordat ze bij de Buurtboer aan de slag ging, heeft Esmée veelal in de horeca gewerkt. Toen ze op zoek was naar een kantoorbaan, viel bij de Buurtboer alles op zijn plek: de liefde voor goed eten en dit is de branche waarin ze het liefst werkt.

Esmée was ook vóór de Buurtboer al bezig met het creëren van lekkere gerechten en bedenken van nieuwe recepten. Gezond eten is namelijk leuk en interessant. Alhoewel ze daar nu eigenlijk minder op let dan voorheen..

Lees meer

Ada GarvelinkHoofd planning / Klantenservice -
Geschreven door: Ada Garvelink
Hoofd planning / Klantenservice
Een Buurtboer aan het woord… Jurgen Rietmolen

Een Buurtboer aan het woord… Jurgen Rietmolen

Bedrijfslunch planner Jurgen

Sinds februari werkt Jurgen bij het planteam van de Buurtboer. Ook voordat hij bij ons kwam werken, lag bij Jurgen de focus op gezond eten. Hij ziet goede voeding als een belangrijk onderdeel van zijn levensstijl. De nadruk die De Buurtboer legt op de kwaliteit van producten en een goede variatie sluit daar goed bij aan. Zo vindt Jurgen het ook leuk en belangrijk om tijdens het plannen ervoor te zorgen dat klanten niet steeds dezelfde boterham met jonge kaas ontvangen. Al helemaal gelukkig wordt hij als klanten het roer eens helemaal omgooien en bijvoorbeeld een compleet vegetarische lunch bestellen of echt goed hebben nagedacht over wat voor soort producten ze willen ontvangen.

Lees meer

Ada GarvelinkHoofd planning / Klantenservice -
Geschreven door: Ada Garvelink
Hoofd planning / Klantenservice
Hoe wordt er geluncht op kantoor?

Hoe wordt er geluncht op kantoor?

We krijgen bij de Buurtboer vaak vragen over onze nationale ambities en onze mening over de Hollandse lunchcultuur. Dat Nederlanders vaak graag een eigen bammetje meenemen weten we, maar onze lunchcultuur heeft meer typeringen. Onderzoek naar lunchgewoontes bij 10 Europese landen geeft dat mooi weer. Hieruit blijkt dat 21 procent van werkend Nederland zijn lunch regelmatig achter het bureau of op de werkplek eet. Iets meer dan de helft van alle werknemers legt elke dag zijn werk neer om te pauzeren, maar liefst 28 minuten (versus Spanje bv met 47 minuten). Dit is het laagste percentage van de onderzochte landen in Europa.

Lees meer

MVRDV architectenbureau: ‘Het hele kantoor in Rotterdam verheugt zich op het lunchmoment’

MVRDV architectenbureau: ‘Het hele kantoor in Rotterdam verheugt zich op het lunchmoment’

Benieuwd of de Buurtboer lunch ook in de smaak valt bij bedrijven met super internationale teams? Wij vroegen het aan MVRDV, toonaangevend architectenbureau in Rotterdam, waar iedere dag 140 man van 24 verschillende nationaliteiten zich verheugen op het lunchmoment. ‘Het hele kantoor leeft er van op!’

Speciaal voor de bedrijven waar veel expats werken kunnen we nu ook warme lunch mogelijkheden aanbieden. We merken dat – zeker met temperaturen als deze week – er steeds meer behoefte is aan een kop dampende soep of een warme maaltijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Lees meer

Een Buurtboer(in) aan het woord… Femke Zaal

Een Buurtboer(in) aan het woord… Femke Zaal

Femke Zaal werkt inmiddels vier maanden bij de Buurtboer. Op dinsdag, woensdag en donderdag is zij werkzaam als één van onze planners. Om de week op de vrijdag doet ze de inkoop. Via haar schoonzusje hoorde ze over de Buurtboer: “Ze vertelde over een vacature bij de Buurtboer, en dat er alleen maar leuke, aardige meiden werken! Gezellige collega’s vind ik het allerbelangrijkste dus ik ben mij toen gaan verdiepen in de Buurtboer. Het concept sprak mij ontzettend aan, ik had meteen een klik met het bedrijf!”

Lees meer

Een kijkje achter de schermen bij leverancier VANMAX in Amsterdam

Een kijkje achter de schermen bij leverancier VANMAX in Amsterdam

Van het roosteren van de pinda’s tot het vullen van de potjes, alles gebeurt hier. De pindakazen van VANMAX worden handgemaakt in de pindakaasmakerij in Amsterdam.
Er wordt geen palmvet en suiker aan toegevoegd, want zeg nou zelf; “Pure PINDAKAAS is toch de lekkerste PINDAKAAS!

Wil jij het gezicht achter VANMAX Pindakaas ook graag eens zien? In dit filmpje laat ze haar keuken zien en toont ze hoe ze de heerlijkste pindakaas maakt! Kijk mee en geniet!

Lees meer

Trots op onze NPS van 37

Trots op onze NPS van 37

Elk bedrijf wil natuurlijk dat klanten happy zijn, maar wanneer je jouw product in abonnementsvorm aanbiedt dan geldt dat al helemaal. Zeker wanneer je ook nog eens van de daken schreeuwt dat iedereen blij wordt van jouw product! Je begrijpt het al, bij de Buurtboer willen we zeker weten dat onze klanten uitzonderlijk tevreden met ons zijn.

In de beginjaren van de Buurtboer stuurden we er nog wel eens een enquête uit met vragen over klanttevredenheid. Tegenwoordig hebben van die lange saaie enquêtes eerder een averechts effect op de klanttevredenheid. Daarom werken wij, net als vele andere bedrijven, met NPS. De Net Promoter Score (NPS) is een handig hulpmiddel om klantloyaliteit inzichtelijk te maken.

Lees meer

Biologisch, fairtrade of duurzaam… Wat is wat?

Biologisch, fairtrade of duurzaam… Wat is wat?

Dat mensen steeds bewuster worden van wat ze eten staat inmiddels als een paal boven water. Het is te zien aan de opkomst van winkels met écht eten tot aan het succes van documentaires als Vleesverlangen, Fed Up en Cowspiracy. Bij De Buurtboer aan de keukentafel wordt er tijdens de lunch flink gediscussieerd. Dat er verschillende kanten zitten aan het debat mag duidelijk zijn. Onoverkomelijk onderdeel van deze gesprekken is altijd de verwarring die bestaat over de wildgroei aan keurmerken. Hoe kan een consument nou een goede keuze maken met zoveel verschillende labels? Biologisch, fairtrade, beter leven, demeter, kies bewust en noem maar op. Wat is nou wat? In dit artikel proberen we je de weg te wijzen.

Lees meer

Zó belangrijk vinden jouw werknemers gezondheid op de werkvloer

Zó belangrijk vinden jouw werknemers gezondheid op de werkvloer

Het is een onderwerp waar veel over gediscussieerd wordt. In hoeverre is de werkgever verantwoordelijk voor de gezondheid van zijn/haar werknemers? Uit onderzoek door Ruigrok | NetPanel in opdracht van Convenant Gezond Gewicht blijkt dat 71% van de werknemers het onderwerp ‘gezonde leefstijl en vitaliteit op de werkvloer’ (zeer) belangrijk vindt. Zeker iets waar je als werkgever rekening mee dient te houden dus. Maar hoe stimuleer je werknemers tot een gezonde levensstijl en zitten ze wel op jouw bemoeienis te wachten? Het antwoord op die laatste vraag is duidelijk: ruim 60% van de werknemers vindt dat de werkgever hen mag stimuleren om gezond te leven en vitaal te blijven.

Lees meer

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen