Coronaproof lunchen met De Buurtboer

Nu de corona maatregelen langzaam maar zeker opgeheven zijn, zijn er iedere dag steeds meer collega’s aanwezig op kantoor. Dit betekent dat gezellig samen lunchen ook weer mogelijk is. En oh, wat hebben we dit gemist! Bij de Buurtboer geloven we dat samen lunchen goed is voor de onderlinge teamspirit, dat de productiviteit hierdoor de lucht inschiet en dat een gezamenlijke lunch een algeheel goed gevoel geeft.

Zo werkt het bij de Buurtboer

Bij de Buurtboer staan de voorkeuren van jou en jouw collega’s centraal. Het is onze missie om een heerlijke, verse en biologische bedrijfslunch te bezorgen waar je blij van wordt. Hoe werkt het precies?

Iedere week kun je bij jouw persoonlijke accountmanager of in de MijnBuurtboer-omgeving melden waar jullie zin in hebben. Salades, gerookte zalm, truffelkaas of verse vleeswaren. Alles is mogelijk.
De Buurtboer komt een heerlijke dagverse lunch in kratten langsbrengen die nauwkeurig is samengesteld en afgestemd is op jullie voorkeuren.
De volgende keer dat we op je stoep staan, nemen we de kratten weer mee.

Het enige wat je nog moet doen, is de tafel dekken, samen met je collega’s aanschuiven, beginnen aan een welverdiende pauze en genieten van een lekker verse lunch.

 

lunchtafel met eten in de zomer

Dit is hoe jouw lunch eruit kan zien

Ons assortiment is niet alleen groot, maar ook biologisch en lokaal geproduceerd! Bij de Buurtboer delen we graag de smaken van onze leveranciers uit de buurt met ieder kantoor in de Randstad. Een kleine greep uit ons assortiment vind je hier:

  • Knapperig brood van De Bakkers van Oost
  • Biologische spreads en soepen van Bellamy’s
  • Verse vleeswaren van Frank’s Smoke House en Slagerij Peter
  • Ambachtelijke kazen uit het Groene Hart
  • Biologische sapjes van Schulp
  • en nog veel meer…

Minimale food waste

Wist je dat we wereldwijd met z’n allen ongeveer 2 miljard kilo aan voedsel weggooien? Ja, dat lees je goed. Bij de Buurtboer vinden we het onze taak om dit probleem actief tegen te gaan door minimale food waste. Wij stellen de lunch op maat samen, waardoor jullie of wij niets weggooien. In jouw persoonlijke MijnBuurtboer-omgeving geef je precies aan wie er mee luncht en hoeveel jullie willen lunchen.
Dan berekenen wij de porties en komen we bij jullie op kantoor langs. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel!

Probeer de Buurtboer voor 2 weken

Om te vieren dat lunch op kantoor weer mogelijk is, ontvang je bij de Buurtboer de eerste 2 weken 20% korting! Wist je dat lunchen met de Buurtboer al mogelijk is vanaf €4,50,- per persoon? Tijdens de vrijblijvende proefperiode kun je ons uittesten en grijpen wij deze kans aan om ons iedere dag opnieuw te bewijzen.
Heb je ook ontzettend veel zin om samen met je collega’s te kunnen genieten van een ambachtelijke, verantwoorde en bovenal verse lunch? Vul het onderstaande contactformulier in, dan gaan we het snel hebben over de lunch waar jullie vrolijk van worden. Tot snel!

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 20% korting!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.