Coronaproof lunchen met De Buurtboer

Zitten jij en je collega’s alweer af en toe op kantoor? En ben je op zoek naar een coronaproof lunch? Wie bieden hier verschillende oplossingen voor. Zo leveren we onze vertrouwde producten voor een lunchbuffet en leveren we 1-persoons lunchtasjes!

Tasje lunch kantoor

1-persoons lunchtasjes

Elke dag wat anders, per persoon verpakt én een gezonde lunch op tafel. De lunchtasjes van de Buurtboer komen in een brown paper bag en zijn gevuld met heerlijke producten van onze lokale leveranciers. Over de dagelijkse variatie hoef jij je geen zorgen te maken. Zoals je van ons gewend bent zorgen wij voor de broodnodige afwisseling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Een tasje met een goed gevulde salade, speltbroodje van Bbrood, huisgemaakte spread van Bellamys en een sappig stuk fruit.
  • Of een tasje met verse soep, aangevuld met een speltbroodje, huisgemaakte spread en een stuk fruit.
  • Maken we jou blijer met een broodje? Kies dan voor een tasje met twee broodjes met lekker beleg zoals kaas, vlees, een spread en een visje van Henry.

Ben je vegetariër? Ook dat kun je aangeven, bestellen gaat super gemakkelijk via de Buurtboer app. Alle producten in de tasjes zijn voor één persoon verpakt. Helemaal coronaproof! Je kunt ze bij jou op kantoor al bestellen vanaf 4 personen per dag. De
tasjes kosten € 7,25 (ex btw) per stuk.

Uitproberen bij jullie op kantoor? Dat kan via dit contactformulier. Dan bellen we snel terug!

Coronaproof met een lunchbuffet

Het zijn gekke tijden, op anderhalve meter lunchen is toch wel even anders dan we gewend zijn. Gelukkig kun je met een paar kleine aanpassingen alsnog veilig en heerlijk lunchen met onze producten. Met behulp van onze tips & tricks kan de lunch ook zo omgetoverd worden tot een coronaproof buffet. Heb je daar interesse in? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.

Coronaproof lunchtips:

  • Houd je aan de hygiëneregels tijdens het klaarmaken van de lunch
  • Draag handschoenen bij het klaarzetten van de lunch
  • Iedereen handen wassen voordat ze aan tafel gaan
  • Houd anderhalve meter afstand in de rij
  • Schep op met vorkjes of tangen

lunchtasje kantoor