De Buurtboer app

Ga aan de slag met onze Buurtboer app! Om zo nog beter te weten wie allemaal mee lunchen.

 

Waarom een app?

Via Mijn Buurtboer worden alle werknemers persoonlijk uitgenodigd voor de app. In de app kunnen werknemers doorgeven op welke dagen ze standaard mee lunchen. Wekelijks kunnen zij hierin wijzigingen doorgeven. Zo heb jij, als eindverantwoordelijke voor de lunch, altijd het overzicht wie er wel en niet mee luncht. Deze gegevens komen binnen in Mijn Buurtboer, zodat je snel en gemakkelijk de juiste aantallen kunt doorgeven.

Hoe werkt het?

In Mijn Buurtboer vind je de nieuwe pagina/tab ‘Lunchers’. Hier kun je iedereen die mee luncht in uitnodigen. Dit doe je door de voornaam, achternaam en het emailadres in te vullen. Zodra je een werknemer hebt toegevoegd op deze pagina, ontvangt hij/zij een email met een uitnodiging voor de app.

Zodra de app geïnstalleerd is, volg je de volgende stappen:

  • Log in met de gegevens die zijn gemaild in de uitnodiging om de app te downloaden (deze zijn persoonsgebonden).
  • Ga naar instellingen en bevestig je standaard lunchdagen.
  • Ga naar het weekoverzicht en geef wekelijks wijzigingen door. Dit kan al voor 4 weken vooruit. Het doorgeven van wijzigingen kan voor de eerst volgende week tot en met woensdag 23.59 uur pm*.
  • Laat anderen kennis maken met de Buurtboer en verdien €100,-. Dit kan heel simpel door op de link ‘laat anderen kennis maken met De Buurtboer’ te klikken onder het weekoverzicht of naar ‘deel met anderen’ te gaan via het menu.

Heb je behoefte aan extra uitleg? Klik dan hier voor een instructievideo.

Als beheerder van Mijn Buurtboer kun je:

   • Precies zien wie er wel en niet mee luncht.
   • Gemakkelijk nieuwe werknemers uitnodigen voor de app.
   • Werknemers die niet meer mee lunchen verwijderen.
   • Wachtwoorden resetten.

 

Klik hier voor de download voor iOS.
Klik hier voor de download voor Android.

* Houd er rekening mee dat de deadline voor het doorgeven van de aantallen voor de volgende week via Mijn Buurtboer donderdag 14:00 uur is.