De favoriete Buurtboer-producten van Buurtboer-medewerkers

Bij de Buurboer kiezen we onze leveranciers omdat ze producten leveren waar we echt achter staan. Deze ambachtelijke en verse producten van lokale leveranciers worden niet alleen eerlijk geproduceerd, ze zijn ook geweldig lekker van smaak. Wat zijn nou de producten die er voor ons echt uitspringen? Renee Haenen, onze accountmanager, vroeg haar collega’s naar de favorieten.

Top 4

Het zou flauw zijn om te zeggen dat al onze producten lekker zijn. Iedereen heeft z’n voorkeur, maar sommige producten springen er echt uit. Ik vroeg mijn collega’s naar hun favoriet en dit is de top 4.

1 Crackers van Kari’s met pindakaas VANMAX

Een heel groot deel van ons team is weg van het knäckebröd van Kari’s Crackers met de pindakaas VANMAX. Het smaakt gewoon als een lekker toetje ter afsluiting van de lunch.

2 Salades, salades, salades

Ook onze salades zijn altijd goed. Dat mag ook wel, want met drie verschillende saladeleveranciers hebben we een heel gevarieerd aanbod. Wij zijn fan van de buddhabowlsalade met oosterse tempeh, de Griekse salade met parelcouscous en feta en van de salade met geroosterde bietjes en walnoten.

3 Verse vis

Onze verse vis wordt ook door de meeste collega’s lyrisch ontvangen. Of het nou de makreel van Frank’s Smoke House is of de (gerookte) zalm van Henry, dat doet er niet zo toe. Vis is bij ons altijd reden voor een dansje op tafel.

4 Boerenroomboter

Niet over alles zijn we het unaniem eens. Zo is er één collega – ik noem geen namen – die alles eet met een dikke laag boerenroomboter van Weerribben Zuivel. Heerlijke boter, laat ik dat vooropstellen, maar om dat nou overal op te smeren…

Raad de planner

Het inplannen van de bedrijfslunches doen we met een aantal collega’s. We weten van elkaar waar we van houden, waardoor we soms aan de samenstelling van de lunches kunnen zien wie ze heeft ingepland. Zo ben ik zelf groot fan van ons notenvruchtenbrood. Als er ruimte is om een klant extra te verrassen, boven op de variatie die we standaard bieden, probeer ik dit brood erin te fietsen.

Meer weten?

Ook zin om weer samen met je collega’s te genieten van een lekkere en gezonde lunch? We denken graag met je mee. Meld je aan of neem eerst vrijblijvend contact op om eens over jouw wensen te praten.