De gezellige Kerstbox van de Buurtboer

Kerst kan niet zonder lekker eten. Dat is altijd al zo geweest en dat geldt dit jaar misschien wel meer dan ooit. Gun je jouw medewerkers ook een ontzettend lekkere lunch? Verras ze dan met de Buurtboer Kerstbox. Onze collega Karlijn vertelt wat je in de box vindt – zoals de bezopen lekkere dressing die eigenlijk een marinade is (of was het andersom?) en een taartje dat zich vermomd heeft als kerstbrood. En wil je met je team eindelijk weer eens samen iets leuks doen? Regelen we ook!

Wat vind je in de Buurtboer Kerstbox?

Onze Buurtboer Kerstboxen zijn er in twee verschillende varianten, en uiteraard in een vega en een traditionele uitvoering. In de traditionele box vind je onder andere gerookte eendenborst van Frank’s Smokehouse, een pittig worstje van Brandt&Levie, gezouten boter van Van de Koe en een pond kaasje uit ‘t Groene Hart. Met de vegabox kun je je te buiten gaan aan de kerstspreads van Bellamy’s, gerookte Beemsterkaas van Frank’s Smokehouse en het geitenkaasje. In de vegabox vind je ook de speciale saladedressing van Crave. Nu denk je misschien: hoe bijzonder kan een saladedressing zijn? Deze is bijzonder. Want behalve over de salade, kun je hem ook gebruiken om je groenten te marineren. Even in de oven, en je hebt een groenteschotel waar je je vingers bij aflikt . Ter inspiratie doe we er een leuk receptje bij. Alleen daarom zou je al voor de vegabox kiezen. Maar wat is een kerstbox zonder kerstbrood? In elke Buurtboer Kerstbox zit een kerstbrood van Hartog’s Volkoren bakkerij. Dit is niet zomaar een dertien-in-een-dozijn-kerstbrood, maar een volkoren kerstbrood dat propvol rozijnen zit en gevuld is met hazelnootspijs in plaats van amandelspijs. Het is echt het allerlekkerste brood dat ik ooit gegeten heb, net een taartje. En superlekker met die overheerlijke boter van Van de Koe.

Hoe je kunt bestellen

Verdienen jouw medewerkers ook wel zo’n verwenbox? Je bestelt de Buurtboer Kerstbox op twee manieren. Je kunt kiezen voor een mooi verpakte kerstcoupon, waarmee je mensen zelf hun kerstbox kunnen bestellen in de Buurtwinkel. Het alternatief is dat wij je het werk uit handen nemen en de kerstboxen rechtstreeks leveren aan je medewerkers thuis. We bezorgen door heel Nederland! Het is maar net wat jou het beste past.

Crazy Lunch Quiz

Zoek je iets extra’s? Als mensen iets missen tijdens de coronacrisis, is het sociaal contact. Mensen fysiek samenbrengen kunnen we niet, maar we kunnen wel zorgen voor een leuk, sociaal en interactief samenzijn. Via DigiLunch kun je een digitale bedrijfslunch regelen. Zo kan je team eindelijk weer eens samen lunchen terwijl ze met elkaar de strijd aangaan tijdens de Crazy Lunch Quiz. De lunchbox – dat kan natuurlijk ook een kerstbox zijn – wordt thuisbezorgd en smullen maar…

Interesse?

Wil je meer weten over de Buurtboer Kerstbox of over de Crazy Lunch Quiz? Vul het contactformulier hieronder in of bel ons op 088 – 730 2200.