‘De tasjes met eenpersoonslunch bieden weer de vertrouwde afwisseling’
Maarsen Groep is een vastgoedinvesteerder, gevestigd in Amsterdam. Het familiebedrijf van de derde generatie heeft een mix van kantoren en woningen in portefeuille. De vitaliteit van de twintig medewerkers is heel belangrijk. Volgens Angelique, directiesecretaresse bij Maarsen Groep, reden om voor de lunch van de Buurtboer te kiezen.
Vitaliteit op de kaart
Een jaar of twee geleden hebben we als Maarsen Groep de vitaliteit van onze medewerkers meer op de kaart gezet. Een gezonde en afwisselende lunch hoort daarbij. Toen hebben we ook voor de lunch van de Buurtboer gekozen: kwaliteit, gemak en variatie in één. We lunchen zoveel mogelijk samen. Tot de uitbraak van het coronavirus kregen we de lunch aangeboden in de inmiddels zo vertrouwde houten kratjes. De inhoud – waaronder vers brood, heerlijke vleeswaren en huisgemaakte spreads – presenteerden we in buffetvorm, en aan een grote tafel genoten we gezamenlijk van de lunch.
Zoekende
Helaas zit die manier van lunchen er even niet in. Op dit moment maken we daarom gebruik van de lunchtasjes van de Buurtboer. Dat was wel even zoeken. Al snel gingen we met een groepje collega’s weer naar kantoor, en we vonden het belangrijk ook – of juist – in deze situatie een goede lunch te blijven aanbieden. Maar de ruimte om de lunch in de vertrouwde buffetvorm aan te bieden, die hadden we niet. Ik heb toen regelmatig contact gehad met Karlijn van de Buurtboer. Want ook zij waren zoekende. In eerste instantie kregen we bakjes met salades. Lekker, maar ook wel eentonig vergeleken met wat we inmiddels gewend waren. Ik gaf toen aan dat tasjes, zoals je die bij de meeste cateraars kunt bestellen, voor ons mogelijk een oplossing zouden bieden. Blijkbaar hadden meer klanten daar wel oren naar, want inmiddels zijn de tasjes daar.
Vertrouwde afwisseling
Die tasjes met eenpersoonslunch bieden weer de vertrouwde afwisseling: een broodje, lekker beleg, een spread, een salade en een stukje fruit. Op het dakterras hebben we een aantal grote tafels staan. We hoeven de keuken alleen in om even ons tasje te pakken en dan kunnen we coronaproof onze lunch nuttigen. Als het weer straks minder wordt, moeten we misschien achter het bureau onze lunch opeten. Niet ideaal, maar soms is het niet anders. We moeten roeien met de riemen die we hebben. We zijn in ieder geval blij met de Buurtboer. Niet alleen met de lunch – hoewel die natuurlijk heel belangrijk is –, maar ook met de flexibele onderlinge samenwerking en hun aardige bezorgers, die altijd even tijd hebben voor een praatje.
Meer weten?
De Buurtboer zet zich in voor het verbeteren van de lunchcultuur bij werkend Nederland. Gun je jouw medewerkers ook een lekkere en gezonde lunch? Bestel een proeflunch of neem contact op om eens over jouw wensen te praten. We helpen je graag!