Duurzame zakelijke kerstcadeaus

Om de kerstspirit te omarmen, laten we bij de Buurtboer graag onze waardering voor klanten en partners zien met een kerstcadeau. Tijdens onze zoektocht letten we uiteraard op duurzaamheid. Wat zijn goede zakelijke cadeaus die ook nog eens duurzaam zijn? We zetten een aantal duurzame zakelijke kerstcadeaus op een rij, zodat je je partners, leveranciers of andere zakelijke relaties kunt verrassen rond de kerstdagen.

Waarom je moet kiezen voor duurzame kerstcadeau

Rond de feestdagen pakken de meeste werkgevers uit om hun waardering te tonen aan hun medewerkers. Een welgemeend en mooi cadeau laat zien dat je het werk wat gedaan wordt waardeert en dat je fijne feestdagen toe wenst. Door voor een duurzaam kerstcadeau te kiezen, laat je zien dat je het klimaat belangrijk vindt en daar ook naar handelt. Een duurzaam kerstcadeau is niet alleen milieuvriendelijk, maar medewerkers hebben er ook langer plezier van. Een duurzaam cadeau gaat misschien wel jaren mee of zorgt, wanneer het een activiteit is, voor een herinnering die altijd blijft.

Virtuele giftcards

Een cadeaukaart is een goed idee wanneer je een groot aantal medewerkers met diverse interesses hebt. Met een cadeaukaart kan iedereen iets uitzoeken wat hij of zij echt wil hebben en dus weet je zeker dat iedereen plezier van het cadeau heeft. In plaats van een papieren cadeaukaart kies je voor een virtuele giftcard. Hierbij krijgt de ontvanger een code toegestuurd die ingewisseld kan worden in een winkel of online winkel. De giftcard werkt precies hetzelfde als de papieren variant, maar bespaart een hoop papier. Virtuele giftcards zijn er voor allerlei dingen: winkels, activiteiten en online diensten.

Herbruikbare waterfles met logo

Een herbruikbare waterfles met een logo is een mooi cadeau voor tijdens de feestdagen. Een herbruikbare fles is duurzaam, omdat deze afgewassen kan worden en zo lang meegaat. Om het cadeau persoonlijker en passend bij je bedrijf te maken, laat je je logo op de fles drukken. Zo denken medewerkers regelmatig aan je bedrijf en maak je zelfs nog wat reclame met dit kerstcadeau. Druk bijvoorbeeld een logo, een slogan of een toffe print op herbruikbare waterflessen. Kies voor duurzame flessen gemaakt van glas of doe een bedrukte thermosfles cadeau.

Geef een kerstlunch cadeau

Een cadeau in de vorm van een activiteit is altijd een goede keuze: je geeft een ervaring en een herinnering cadeau en dat wordt gewaardeerd door medewerkers. Een mooi cadeau voor tijdens de feestdagen is het organiseren van een kerstlunch voor alle medewerkers. Met z’n allen geniet je van heerlijk eten en luid je de feestdagen op feestelijke wijze in. Een kerstlunch is niet alleen een mooi cadeau, maar heeft ook positieve effecten op het team. Mensen leren elkaar beter kennen, voelen zich meer verbonden en kunnen even ontspannen tijdens een drukke werkdag. Zo zorg je voor blijere en productievere medewerkers!

Bestel hier de Kerstlunch