Joie de vivre met de Buurtboer

Het tweede vakantieland waar de Buurtboer je deze zomer mee naartoe neemt, is Frankrijk. Frankrijk staat bekend om de Franse keuken, prachtige kastelen, chansons, kunst en uiteraard wijn. Het heeft een rijke geschiedenis waar Jorrian van de Buurtboer graag naartoe gaat op vakantie. Deze twee weken kun je naast de reguliere bedrijfslunch kiezen voor extra opties uit Frankrijk en omstreken. Ook ontvang je het favoriete Franse gerecht van Jorrian gratis bij de bedrijfslunch. In deze blog nemen we een kijkje in de Franse keuken en geeft Jorrian je een tip voor Parijs.

De Franse keuken

De Buurtboer en Fransen hebben in ieder geval 1 ding in gemeen: de belangrijkste maaltijd is de lunch! Een typisch Franse lunch begint met een koud voorgerecht zoals salade of wat stokbrood. Verder bestaat de lunch uit een warme maaltijd. Vlees of vis heeft vaak de hoofdrol in een Franse lunch en wordt gegeten met bijgerechten zoals groenten, aardappels of frites. Vervolgens wagen de Fransen zich aan een stukje kaas en soms ook een nagerecht. Een volwaardige maaltijd waar je je de hele dag energiek door voelt.

Fransen spenderen hun uitgebreide lunch het liefst met vrienden en familie om te socializen en quality time met elkaar door te brengen.

Romige kazen, knapperig brood en verse vleeswaren. Dat klinkt bekend… Bij de Buurtboer laten we deze drie lunch producten maar al te graag een rol spelen in onze dagverse lunch waar je blij van wordt. Un bon repas adoucit l’esprit et régénère le corps. Een goede maaltijd voedt zowel het lichaam als de geest!

Een tip voor in Parijs, van onze Buurtboer Jorrian

Jorrian van de Buurtboer gaat graag op vakantie naar Frankrijk. Hij vindt de cultuur, wijn, kazen en Franse keuken onweerstaanbaar. “Wat veel mensen niet weten, is dat Fransen een inhaalslag gemaakt hebben op het gebied van food waste. Hun doel is om de totale voedselverspilling tegen 2025 te halveren. Bewuste eetgewoonten staan centraal.”

Jorrian zijn favoriete activiteit is om een park in Parijs te bezoeken waar niet al te veel toeristen naartoe gaan. Gewapend met een baguette, romige camembert en een fles Beaujolais zit hij maar al te graag in Parc des Buttes-Chaumont.

Lunch op kantoor met een Franse twist

Het uitgebreide lunchen wat vaak door de Fransen wordt gedaan, spreekt ons bij de Buurtboer enorm aan. Daarom willen we jouw hele team niet alleen aan de dagelijkse lunch laten meegenieten, maar ook van onze extra Franse opties. En omdat onze Buurtboer Jorrian zo kan genieten van Frankrijk, voegen we zijn favoriete gerecht voor de komende 2 weken als cadeautje toe. Een voorproefje van het optionele assortiment:

  • Franse uiensoep, rode linzensoep en champignonsoep;
  • tapenade van tonijn, olijven en tomaat;
  • remouladesaus;
  • kruidenboter;
  • paprika-roomkaas spread;
  • en als extraatje uiteraard Jorrian’s favoriete Franse gerecht: quicke Lorraine of verse croissants

Ga je deze zomer mee op reis met de Buurtboer? Ervaar bijzondere smaakcombinaties uit verschillende culturen. Vul het contactformulier hieronder in en geniet met ons mee van de Franse keuken tijdens de lunch op kantoor.

GA MEE OP VAKANTIE MET DE BUURTBOER

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 25% korting!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.