Een frisse start na ‘jaar van de Zoombies’

We hebben 2020 afgesloten in een harde lockdown, terwijl de behoefte aan verbinding groter is dan ooit. Helaas kunnen wij corona niet wegtoveren, maar we kunnen je wel aan dat beetje extra teamgeest helpen. We regelen graag een leuke, verrassende en verbindende nieuwsjaars-digilunch voor je.

Motivatie ver te zoeken

Opnieuw zitten we in een lockdown, één die in alle opzichten zwaarder voelt dan die hiervoor. We zijn inmiddels negen lange corona-maanden verder, en konden de meeste mensen tijdens de eerste lockdown nog wel genieten van de relatieve rust, inmiddels zijn we het massaal zat. Ook binnen ons team moeten we inmiddels de motivatie echt uit onze kleine teen halen.

Snakken naar kantoor

Ik denk dat we voor heel Nederland spreken als we zeggen dat we ernaar snakken om straks gewoon weer naar kantoor te kunnen gaan, om elkaar weer te ontmoeten bij de koffieautomaat en lekker samen aan de lunchtafel te zitten, in plaats van ons te haasten naar de volgende online Zoom- of Teams-meeting. RTL Nieuws kopte al eerder dat Zoombies een groter gevaar zijn dan corona zelf. We hebben dan ook hard nagedacht over hoe we toch een beetje bij kunnen dragen aan die verbinding tussen mensen.

Luid samen het nieuwe jaar in met een interactieve digilunch

Mensen fysiek samenbrengen kunnen we helaas niet, maar we kunnen wel zorgen voor een leuk sociaal en interactief samenzijn. Met onze digitale nieuwjaarslunch kan je team eindelijk weer eens samen lunchen terwijl ze met elkaar de strijd aangaan tijdens een leuke lunchquiz. De lunchbox – dat kan natuurlijk ook onze Healthy New Year’s box zijn – wordt thuisbezorgd en de rest wordt voor je geregeld. Zo beginnen je collega’s het jaar fris, samen en met een leuke ervaring!

Blijf positief

Bij de Buurtboer blijven we positief. We kunnen niet wachten tot we iedereen weer kunnen voorzien van onze lunches met kakelvers ambachtelijk brood, boerenkazen, soepen, vleeswaren, verse spreads, groenten en fruit en andere gezonde, lekkere ingrediënten voor de lunch. In de tussentijd voorzien we iedereen graag op alternatieve manieren van gezonde, lekkere ingrediënten. Houd moed en hopelijk komen er snel betere tijden!

Interesse?

Wil je meer weten over de Buurtboer Healthy New Year’s box of over de digilunch? Neem gerust contact met ons op via mail of via ons contactformulier op de website. Bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 088 – 730 2200. Je kunt natuurlijk ook meteen de Buurtboer Healthy New Year’s box bestellen of de digilunch regelen.