Home » Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Wil je meer informatie over onze bedrijfslunch? Download eenvoudig onze brochure
Iedere week geef je de voorkeuren door via de ‘MijnBuurtboer-omgeving’ en stellen wij op basis hiervan een gevarieerde lunch samen. Zo maken wij jullie iedere week blij met andere ambachtelijke producten waarbij altijd rekening wordt gehouden met jullie voorkeuren.
Zeker! Onze lokale bakkers hebben ruime keuze in glutenvrij brood. Ook zijn er altijd veel heerlijke vegetarische en veganistische opties. Bijvoorbeeld vegan filet americain, zelfgemaakte Baba Ganoush en veel heerlijke salades.
We hanteren een minimum afname van 50 lunches per week. Je kunt 5 dagen per week met 10 collega’s lunchen, 1 dag met 50 collega’s of bijvoorbeeld 2 dagen met 25 collega’s lunchen. Vanaf €4,50 per persoon.
Wij leveren dagvers tussen 09:00 en 12:00. Iedere werkdag komen we de dagverse lunch in kratten tot in jullie lunchruimte brengen. Het enige wat je hoeft te doen is opscheppen en aanschuiven. Lekker makkelijk!
Wisselende aantallen zijn geen probleem. In onze ‘MijnBuurtboer-omgeving’ kun je elke week andere hoeveelheden en voorkeuren doorgeven (uiterlijk op donderdag). Zo houden we rekening met collega’s die afwisselend thuiswerken en blijft de lunch zo gevarieerd mogelijk.
Bij de Buurtboer merken we ook zelf dat het thuiswerken na corona een blijvertje is. Dit vraagt om flexibiliteit die wij graag aanbieden.
Wij werken met een maand opzegtermijn.
Voedselverspilling is wereldwijd een groot probleem. Wist je dat wereldwijd een derde van het geproduceerde voedsel verspild wordt? Er wordt niet alleen door consumenten, maar ook door restaurants en bedrijven miljoenen kilo’s aan voedsel weggegooid. Dit kan zo niet langer! Bij de Buurtboer dragen we daarom actief bij aan het tegengaan van voedselverspilling.
Bij de Buurtboer staat versheid voorop, staan we voor duurzaamheid en gaan we voedselverspilling actief tegen. Wij leveren iedere lunch op maat, waardoor we altijd de juiste hoeveelheden bezorgen. Hierdoor is er geen sprake van voedsel dat weggegooid hoeft te worden. Minimale food waste staat bij ons hoog in het vaandel.
Ja! Gelijk de volgende keer dat we langskomen.
Aan de hand van het opgegeven aantal lunches en jullie voorkeuren, berekenen wij de porties. Dankzij onze jarenlange ervaring berekenen we precies de juiste hoeveelheden. Hebben jullie bepaalde voorkeuren omtrent de hoeveelheden? Dan houden we daar altijd rekening mee.
Wij werken onder andere samen met:
- Bellamy’s
- CRAVE good food
- De Bakkers van Oost
- Brandt & Levie
- Frank’s Smoke House
- Rungis
- Schulp
- Vis van Henry
- Groentegoed
- BBROOD
- Jordy’s Bakery
- John Altman
- van Linschoten
- Slagerij Peter
- Heerlijkheid Mariënwaerdt
- ‘T Groene Hart streekproducten
- Vegan Masters
Wij hebben onze leveranciers uitgekozen met duurzaamheid in het achterhoofd. Ieder van onze leveranciers werkt op duurzame wijze en wil zelf ook bijdragen aan zo min mogelijk voedselverspilling. Veel van onze leveranciers werken met biologische grondstoffen en maken hun lekkernijen met de hand. Samen met onze leveranciers garanderen we een gevarieerde en verantwoorde lunch. Voor zowel mens als milieu!