Gemakkelijk je lunch bij ons bestellen in Rotterdam

Wanneer je op je werk lunch wilt bestellen kom je al snel uit op even naar de supermarkt lopen en snel iets eten. Veel bedrijven weten niet dat je tegenwoordig met hetzelfde gemak een lunch kan bestellen die gezond is, verantwoord is en bestaat uit biologische producten. Wij vinden namelijk dat het voor iedereen op kantoor mogelijk moet zijn om te kunnen genieten van de lunch van de Buurtboer. Probeer onze gevarieerde bedrijfslunch, vol met verse en biologische producten. Eenvoudig bij jou op kantoor bezorgd!

Lunch laten bezorgen in Rotterdam

Laat je lunch in Rotterdam op kantoor bezorgen door de Buurtboer. Zo geniet je op kantoor van lokale specialiteiten die met veel liefde gemaakt zijn. Onze leveranciers kiezen wij uit op duurzaamheid. Ook vinden wij het belangrijk dat wij actief voedselverspilling tegen gaan. Dit doen wij door iedere lunch op maat te maken. Zo hoeven wij, of jij, niets weg te gooien. Minimale food waste!

De Buurtboer komt dagelijks of wekelijks een dagverse lunch bij je op kantoor brengen die volledig gepersonaliseerd is.

Laat ons jouw lunch regelen op kantoor

Maar we bezorgen niet alleen de lunch, we willen het ook helemaal voor je regelen. Door goed af te stemmen wat de wensen zijn, bezorgen wij de benodigde spullen voor een perfecte lunch op je kantoor. We leveren alles aan, vragen of de wensen anders moeten zijn, passen dit de volgende keer aan en het enige wat er op kantoor moet gebeuren is zorgen dat de lunch klaar staat zodat de medewerkers de lunch kunnen pakken en gezamenlijk kunnen eten. Zo eenvoudig is het.

Ook voor het regelen van een zakenlunch zit je goed bij ons

Het is tegenwoordig normaal om zakelijke afspraken af te stemmen tijdens een zakenlunch. Waarom zou je het nuttige niet kunnen vereenzelvigen met het aangename? Wij snappen dat en daarom kunnen wij ook de speciale extra’s die je op dat moment wilt eenvoudig leveren. Hierdoor heb je een verantwoorde lunch tijden die belangrijke meeting. Dit extra stukje service zal ook door de andere partij gewaardeerd worden. Want een lunch die speciaal is samengesteld voor je zakelijke afspraak maakt indruk.

Voor je collega’s een luxe lunch bestellen in Rotterdam

Het is vaak de taak van de officemanager om lunch te regelen voor het kantoor. Hij of zij moet roepen “Wat gaan we eten vandaag?” en daarna langs alle collega’s lopen en vragen wat ze willen bestellen. Dat is nu verleden tijd. Als je gebruikt maakt van de lunch van de Buurtboer, verzorgen wij de juiste lunch voor jou en je collega’s. Lokaal ingekocht, vers bereid, op tijd afgeleverd en geen gedoe met wie wat besteld had. Je dekt de tafel en iedereen kan genieten van een heerlijke en verse lunch die geregeld is door de Buurtboer. Al vanaf €4,50 per persoon!

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.