Gezond beleggen met Groentegoed

De Buurtboer werkt samen met Groentegoed: verse groentespreads gemaakt van geredde groenten en zonder onnodige toevoegingen. Bij Groentegoed ligt de focus op gezondheid en duurzaamheid. Hoe gaat Groentegoed aan de slag om puur, gezond én lekker beleg te maken op een duurzame manier? Hier lees je er alles over.

Dit is waar Groentegoed voor staat

Groentegoed startte zo’n vier jaar geleden toen kok Jeroen Schuurman en salesman Albert van der Veen op zoek gingen naar gezond broodbeleg om mee naar school of werk te nemen. In Nederland wordt er veel standaard broodbeleg, zoals pindakaas of een plak kaas, gegeten. Echter, om aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente te geraken, is het belangrijk om ook tijdens de lunch groente te eten. De gezonde groentespreads van Groentegoed zijn hier dé oplossing voor. Het bedrijf staat voor gezond en puur eten, verse producten en geen onnodige toevoegingen.

Heerlijke groentespreads zonder toegevoegde e-nummers en suiker

Bij Groentegoed vind je een ruim assortiment met groentespreads. Deze verse spreads hebben allemaal gemeen dat er geen e-nummers in zitten. Jeroen en Albert maken gebruik van de methode pascaliseren, waarbij de groenten onder hoge waterdruk gezet worden en waardoor bacteriën en schimmels inactief raken. De producten zijn nu langer houdbaar, zonder dat hier kunstmatige toevoegingen voor nodig zijn. Je kunt denken aan heerlijke spreads, zoals de Tomaat Americain, Pompoen Roomkaas en Zoete aardappel Curry madras.

Hoe Groentegoed omgaat met voedselverspilling

Niet alleen duurzaam, gezond en vooral lekker eten is belangrijk bij Groentegoed, maar ook het minimaliseren van voedselverspilling speelt een belangrijke rol. Groentegoed maakt waar mogelijk de spreads van geredde groenten, ofwel groenten die de supermarkt net niet gehaald hebben. Hierbij kun je denken aan pompoenen of zoete aardappelen met een deukje of groenten die net iets te groot of klein zijn voor de verkoop in de supermarkt. De smaak van deze afgekeurde groenten is net zo lekker! Zonde om weg te gooien, vinden Jeroen en Albert.

Waarom de Buurtboer samenwerkt met Groentegoed

De Buurtboer werkt samen met Groentegoed om een heerlijke bedrijfslunch te verzorgen. We staan achter de gezonde en duurzame aanpak van Groentegoed en waarderen het gebruik van lokale producten enorm. Zo komen de pompoenen voor de Pompoen roomkaas bij de Weerd uit Lelystad en de zoete aardappelen voor de Zoete aardappel Curry madras zijn van Slandse Bataat uit Zeeland. De gezonde en smaakvolle spreads van Groentegoed vormen onderdeel van onze bedrijfslunch, waarmee je ervoor zorgt dat medewerkers een heerlijke lunch op kantoor krijgen. Verse groentespreads zorgen niet alleen voor nieuwe smaakervaringen, maar verhogen ook de dagelijkse inname van groenten en vitamines. Benieuwd naar de heerlijke groentespreads van Groentegoed? Neem hieronder contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Probeer de Buurtboer een week uit

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 25% korting!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.