Gezonde bedrijfscatering in Den Haag

Op zoek naar betaalbare en verse bedrijfscatering in Den Haag? Probeer de lunch van de Buurtboer! Gevarieerd lunchen op werk al vanaf €4,50 per persoon. Wij geloven dat gezellig lunchen samen met je collega’s niet alleen goed is voor de sfeer, maar ook voor de werknemerstevredenheid. Lunchen met de Buurtboer is daarom een win-win situatie.

Alles wat we nodig hebben, zijn jullie voorkeuren en met hoeveel mensen jullie willen lunchen. De rest regelen wij! Hier lees je wat je van de Buurtboer kunt verwachten.

Ontdek onze biologische lekkernijen

In Den Haag leveren we heel gemakkelijk jullie lunch tot in de lunchruimte. De lunch brengen we in kratten die we de volgende keer weer komen ophalen. Hoe kan jullie lunch eruit zien? Hier vind je een kleine greep uit onze producten:

  • griekse salade met parelcouscous;
  • verse vleeswaren;
  • ambachtelijke kazen;
  • biologische spreads;
  • mediterraanse soepen;
  • knapperig brood;
  • knisperende salades.

Wij stellen de lunch samen afgestemd op jullie voorkeuren. Veranderen jullie voorkeuren of hoeveelheden? Geen probleem! Je geeft dit makkelijk door in jouw persoonlijke ‘MijnBuurtboer-omgeving’. Zo blijf je zelf in controle.

Geef je teamspirit een boost met cateringservice in Den Haag

Bij de Buurtboer geloven we dat je de teamspirit een grote boost geeft door samen te lunchen. Met je collega’s in Den Haag lunchen geeft je de ruimte om elkaar beter te leren kennen. Zo stijgt de onderlinge collegialiteit én de werknemerstevredenheid.

Mensen hebben de behoefte om ergens bij te horen. De mate waarin we voelen dat we ergens bij horen, kan een positieve invloed hebben op ons zelfbeeld en op hoe goed we zijn in ons werk. De collegialiteit zorgt op deze manier voor betere werkprestaties!

Het grote voordeel van gezellig lunchen met je collega’s

Samen lunchen met je collega’s is niet alleen positief voor de teamspirit, maar ook voor de bedrijfscultuur. Een sterke organisatiecultuur versterkt de identiteit van een bedrijf. Het zorgt ervoor dat het personeel samenkomt en gelukkiger is op de werkvloer. Daarnaast trekt een sterke bedrijfscultuur talenten aan! Wanneer mensen het gevoel hebben dat ze écht bij een organisatie horen, is de kans groter dat ze voor lange termijn blijven.

Versterk het teamgevoel door catering te bestellen in Den Haag

Als er een stad is waar het duidelijk is dat het teamgevoel belangrijk is dan is dat misschien Den Haag wel. Samenwerken en overleggen passen bij de stad en de werkgevers in de stad. Daarom is het mooi dat het teamgevoel versterkt kan worden door iets eenvoudigs. Een goede, gezonde, verantwoorde lunch met ambachtelijk bereide producten van de Buurtboer. Reken maar dat jouw team dichter bij elkaar komt.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.