‘Het familiegevoel is belangrijk, samen lunchen hoort daarbij’

Het Amsterdamse Urban Arrow is wereldwijd marktleider in elektrische bakfietsen, waarmee ze onze steden groener en stiller willen maken. In korte tijd is het team van Urban Arrow gegroeid van 30 naar 140 mensen. Om toch het familiegevoel te behouden wordt er dagelijks gezamenlijk geluncht met de heerlijke producten van de Buurtboer. Danielle Janssen, Chief Happiness bij Urban Arrow, vertelt waarom het team daar blij van wordt.

Steeds meer elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen nemen een steeds prominentere plek in binnen de wereldwijde fietsindustrie. Steeds meer steden worden autoluw of autovrij en om toch bereikbaar te blijven, is de elektrische bakfiets een ideale oplossing. Dat kan gaan om het vervoer van de kinderen en de hond, maar denk ook aan aannemers die de stad in moeten of pakketbezorgers.

Duurzaam, heerlijk en afwisselend

Ons team is in korte tijd gegroeid van 30 mensen naar 140. Die mooie groei was een van de redenen dat we zijn verhuisd in februari 2021. Op de oude locatie werkten we al samen met de Buurtboer, op de nieuwe locatie gaan we daar natuurlijk gewoon weer mee door. Wij zijn gegroeid, maar de Buurtboer is gewoon met ons meegegroeid. Door hun flexibiliteit konden wij eenvoudig het aantal lunches aanpassen.

Urban Arrow-vibe

We vinden het als bedrijf belangrijk om het familiegevoel te behouden en samen lunchen hoort daarbij. De Buurtboer werkt met lokale, duurzame, biologische en ambachtelijke producenten, hun producten zijn heerlijk en hun lunches afwisselend. Daar worden onze medewerkers blij van. In onze lunchruimte staat twee mooie keukeneilanden, waar iedereen zijn eigen broodje smeert, om vervolgens aan tafel te schuiven. Kantoorpersoneel, mensen uit de hal, het management, schoonmakers: ongeacht de functie, iedereen verbindt hier met elkaar. Dat is echt de Urban Arrow-vibe.

Er gaat niets boven live contact

Tijdens de coronaperiode hebben we van alles gedaan om het teamgevoel te behouden: met Valentijn kregen alle collega’s een Valentijnskaartje, aan het begin van de lente kregen ze een zaaibommetje, in de winter lekker warme slobsokken. Tijdens de kerst hebben we een online escaperoom gespeeld. We hebben echt ons best gedaan om met elkaar in verbinding te blijven, maar er gaat niets boven live contact. Gelukkig mag dat weer, al zijn we nog niet fulltime met z’n allen op kantoor. Sinds eind 2019 valt Urban Arrow onder de Pon Bicycle Group, wij volgen hen in het flexibele thuiswerkbeleid. Dat houdt onder andere in dat we nog steeds de helft van onze werktijd thuis werken. Ook hier komt de flexibiliteit van de Buurtboer weer als geroepen. Maar ook al zijn we niet met het hele team, het is heerlijk om in de lunchpauze weer even lekker bij elkaar te zitten, met elkaar praten en natuurlijk lekker eten. Zelf ben ik fan van de gegrilde-groentespread, aangevuld met hüttenkäse of wat van de lekkere vleeswaren. Ook de verschillende kazen in het assortiment van de Buurtboer zijn heerlijk, net als het brood dat ze leveren en het knäckebröd van Kari’s Crackers.

Vertrouwen

Het team van de Buurtboer neemt ons enorm veel werk uit handen als het gaat om het verzorgen van een lekkere en gezonde lunch. Met alle wensen van onze medewerkers wordt rekening gehouden, ze zorgen voor de broodnodige variëteit en iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Als er al een keer iets niet is geleverd, wordt het onmiddellijk nageleverd. Het is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn volledig gericht op het ontzorgen van hun klanten en als Chief Happiness is het natuurlijk heerlijk als je daarop kunt vertrouwen.

MEER WETEN?

Ook zin om weer samen met je collega’s te genieten van een lekkere en gezonde lunch? We denken graag met je mee. Meld je aan of neem eerst vrijblijvend contact op om eens over jouw wensen te praten.