Het verhaal van Crave good food

Bij de Buurtboer gaan we niet alleen voor een gezonde en gevarieerde bedrijfslunch, maar ook voor duurzaamheid. Voor ons is het belangrijk dat onze leveranciers op hun eigen manier duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze leveranciers hebben ieder een bijzonder en eigen verhaal dat we graag in de spotlight zetten. In dit blog bespreken we het verhaal van CRAVE good food en hoe zij zich inzetten voor een duurzame toekomst.

Wie is CRAVE good food?

Ooit begonnen als privé chef, zette Claire Sullivan CRAVE good food op. Ze realiseerde zich dat er op dat moment geen goed gevulde, gezonde salades van hoge kwaliteit on-the-go beschikbaar waren. Hier ontstond haar missie om gezond eten van goede kwaliteit beschikbaar te maken voor het grote publiek.

Claire en haar team weten als geen ander hoe je op een drukke dag toch snel inlevert op gezond eten. Terwijl je juist duurzame energie nodig hebt om de hele dag door te kunnen knallen. Daarom zijn de salades van CRAVE good food gebaseerd op granen om je energielevel gedurende de dag stabiel te houden. De salades van CRAVE good food zijn onderdeel van ons assortiment bij de Buurtboer. Een heerlijke lunch op kantoor waar je blij van wordt!

De salades van CRAVE good food zijn niet alleen heel gezond, maar ook nog eens 100% biologisch. Ook zijn de salades 100% vegetarisch.

Voorbeelden van salades van CRAVE good food bij de Buurtboer:

  • Kikkererwten, bleekselderij en rozijnen
  • Bloemkool tabouleh met linzen
  • Couscous, paprika en zaden
  • Parelcouscous, pesto, feta en doperwtjes
  • Rode biet met geitenkaas
  • Quinoa, courgette en dille
  • en nog veel meer…

Let op, deze salades zijn seizoensafhankelijk. Het is mogelijk dat er in jouw lunch een andere bijzondere salade van CRAVE zit!

Waar CRAVE good food voor staat

CRAVE good food staat voor verantwoord kant-en-klaar eten waar je trots op mag zijn. Een bewuste keuze dus. Er wordt alleen met 100% biologische ingrediënten gewerkt. Zo komen er geen kunstmest en synthetische bestrijdingsmiddelen aan te pas. De landbouwgrond blijft gezond en raakt niet uitgeput. Pure smaken die dicht bij de kern van de ingrediënten blijven. En dat zonder schadelijke chemicaliën, pesticiden of hormonen. Heerlijke salades zonder kunstmatige smaakstoffen, e-nummers of conserveermiddelen. En dat proef je!

Door samen te werken met CRAVE zijn we er trots op dat wij indirect een positieve bijdrage kunnen leveren aan een gezondere planeet.

Een duurzame toekomst met CRAVE good food

Ieder seizoen staat CRAVE klaar met nieuwe saladecombinaties die niet alleen de benodigde energie leveren, maar ook heerlijk smaken. Nog niet heel lang geleden heeft CRAVE de overstap gemaakt van net geen 100%, naar écht 100% biologische ingrediënten.
CRAVE good food besloot ervoor te kiezen om terug te gaan naar de pure smaak van echt goede voeding.
Een duurzame toekomst staat hoog in het vaandel. De verpakkingen waar de salades in verpakt worden zijn 100% recyclebaar, BPA-vrij én hersluitbaar zodat je op een later moment ook nog kunt genieten van de salade.

Net zoals de Buurtboer, zorgt CRAVE voor minimale food waste door de salades op bestelling te maken. Zo wordt er geen onnodig voedsel verspild. Daarnaast scheidt CRAVE good food afval (papier, karton, gft) en zet op deze manier de recycling cyclus in gang.

Ben je benieuwd geworden naar de heerlijke en verantwoorde salades van CRAVE good food? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar je voorkeuren voor een gezonde en gevarieerde lunch op kantoor.