Geef je team in Utrecht een boost met een vegetarische werklunch

Ben je op zoek naar een vega werklunch in Utrecht? De Buurtboer regelt het in een handomdraai. Het is steeds gebruikelijker om minder vlees te eten. Dit is goed voor het milieu en voor je gezondheid. Vegetarische voeding heeft positieve invloed op je gezondheid, het milieu en geeft je een goed gevoel. Bij de Buurtboer weten we wel raad met het bezorgen van een vegetarische werklunch.

Geef je team in Utrecht een boost met een vegatarische bedrijfslunch

Ben je op zoek naar een vega werklunch in Utrecht? De Buurtboer regelt het in een handomdraai. Het is steeds gebruikelijker om minder vlees te eten. Dit is goed voor het milieu en voor je gezondheid. Vegetarische voeding heeft positieve invloed op je gezondheid, het milieu en geeft je een goed gevoel. Bij de Buurtboer weten we wel raad met het bezorgen van een vegetarische werklunch.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zo kan een vega werklunch in Utrecht eruitzien

Hoewel er steeds meer mensen zijn die bewust vlees laten staan, is het idee nog vaak dat dit een bijzondere groep mensen is. Een groep mensen die niet veel geeft om smaak en een groep mensen die alleen maar bezig zijn met het eten van groente de hele dag door. Niets is echter minder waar. Er zijn veel vega alternatieven die ervoor zorgen dat je lunch niet afwijkt van een gewone lunch. Voorbeelden van vega producten van de Buurtboer:

  • ambachtelijke truffelkaas;
  • avocado’s;
  • knapperig brood;
  • auberginesalade;
  • verschillende soorten hummus;
  • huisgemaakte baba ganoush;
  • tapenades;
  • salade met parelcouscous;
  • salades met tempeh.

Het effect van een gezonde & lekkere werklunch

We zullen nooit beweren dat een vegetarische lunch ook direct een gezonde lunch is. Maar de kans is wel dat als je een volwaardige vegetarische lunch eet, je waarschijnlijk een gezonde variant eet. Wanneer je dit regelmatig doet, zul je het verschil merken. Want een gezonde lunch zorgt voor evenwicht tussen eiwitten, vetten en koolhydraten en daardoor voorkom je een after dinner dip.

Een lunch die gevarieerde producten bevat, is beter voor je stofwisseling en daardoor beter voor je gezondheid. Allemaal effecten die op de langere termijn zeer positief zijn.

Probeer nieuwe smaken met bedrijfscatering in Utrecht

Vegetarisch eten sluit geen deuren, maar opent ze juist. Doordat je creatief moet zijn met bijvoorbeeld vleesvervangers, kom je vaak dichtbij de kern van voedsel. Je bevindt je in ander terrein en hierdoor proef je misschien wel gerechten waar je eerder niet mee in aanraking zou komen. Een vegetarische werklunch is een mooie mogelijkheid om het personeel te laten kennismaken met nieuwe smaken uit meerdere delen van de wereld.

Geen zorgen, je kunt voor jouw team verschillende voorkeuren doorgeven. Zijn er mensen die vega eten? Of vegan, lactosevrij, glutenvrij of keto? De Buurtboer denkt altijd met je mee. Samen gaan we het regelen!

Geïnspireerd? Probeer vega catering in Utrecht

Benieuwd naar hoe een vega werklunch van de Buurtboer in Utrecht eruit ziet? Ontdek onze lokale specialiteiten afgestemd op jouw voorkeuren. Maak kennis met vegetarische producten, of probeer juist andere lekkernijen die je nog niet geproefd hebt. Ontvang nu 20% korting voor de eerste 2 weken! Neem contact met ons op, dan maken we snel kennis.

Veelgestelde vragen

Een werklunch bij de Buurtboer bestellen voor in Utrecht kan heel eenvoudig online. Als je interesse hebt getoond, plannen we eerst een belletje in om kennis te maken. Tijdens dit belletje wordt besproken wie je bent en wie er allemaal bij jou op kantoor aanwezig zijn. Ook eventuele dieetwensen kunnen doorgegeven worden, evenals de voorkeuren. Vervolgens kun je beginnen met een proefperiode van 2 weken waarbij je 20% korting krijgt op de lunch. Hierdoor kun je kijken of de lunch goed bij je past. Iedere week wordt er rekening gehouden met de voorkeuren en wensen, die je eenvoudig zelf online aan kunt geven.

Als je kiest om een Buurtboer lunch in Utrecht te laten bezorgen, heb je een ruime keuze aan verschillende verse producten. Iedere week geef je je voorkeuren door, zoals de voorkeur voor verse vleeswaren, gerookte vis, ambachtelijke kaas, knisperende salades of huisgemaakte spreads. De lunch wordt vervolgens volledig naar wens aangepast. Bij de Buurtboer streven we ernaar om gezonde lunches te maken die ook nog erg lekker en gevarieerd zijn. Hierdoor genieten jij en je collega’s iedere week weer van andere ambachtelijke producten, allemaal op basis van jullie voorkeuren.

Voor een werklunch in Utrecht ben je per persoon per lunch vanaf € 4,50 kwijt. Dit betekent dus dat je voor € 4,50 al van een lekkere en gezonde lunch kan genieten. Als je net gaat beginnen met de Buurtboer kun je in de eerste twee weken gebruik maken van de speciale kortingsactie. Met deze kortingsactie krijg je 20% korting op je eerste 2 weken. Hierdoor liggen de kosten de eerste twee weken dus nog lager. Deze kortingsactie is handig als je de Buurtboer een keer uit wilt proberen om erachter te komen of het wat voor jou en jouw kantoor is.

Je kunt ook kiezen voor vega, vegan of glutenvrije opties bij de Buurtboer. Zo hebben de lokale bakkers bijvoorbeeld een ruime keuze in verschillende soorten glutenvrij brood. Daarnaast zijn er altijd veel lekkere veganistische en vegetarische opties waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zelfgemaakte Baba Ganoush, vegan filet americain en veel lekkere vegetarische salades. Voor iedereen zit er dus wel een geschikte lunch tussen als je kiest voor de lunch van de Buurtboer. Je kunt zelf iedere week jouw wensen doorgeven, waardoor je ook goed af kunt wisselen tussen een vega(n) lunch en een lunch met vlees of vis.