Lekker Lokaal van de Buurtboer

Een nieuw jaar komt met goede voornemens. Om 2023 goed van start te gaan introduceert de Buurtboer met trots de Lekker Lokaal box: Een nieuwe manier om jezelf én je collega’s te trakteren met een heerlijke lunch, voorzien van smaken uit de buurt. Voor de Buurtboer betekent lokaal plaatselijk. Dit is een regio waar wij als bedrijf veel klanten hebben, en dus herkenbaar. Ook kijken wij naar de afstand die de producten moeten afleggen van de leverancier naar onze productielocaties in Rotterdam en Amsterdam. Zo proberen wij de impact op het milieu te verkleinen.

We stellen deze box samen met verrukkelijke producten van verschillende leveranciers uit de regio. Ieder van deze zorgvuldig gekozen partners heeft iets specifieks te bieden en we lichten dit graag elke maand voor je uit.

Maak je collega’s blij met de Lekker Lokaal box

Het zal niemand ontgaan zijn dat de tijden zijn veranderd in het bedrijfsleven. Thuis en hybride werken zijn niet meer uit het huidige beeld weg te denken. Toch kan de werksfeer en samenwerking een boost krijgen wanneer mensen samenkomen. Hoe kun je dat beter stimuleren dan een heerlijke gevarieerde lunch voor je collega’s op tafel zetten? Met de Lekker Lokaal box verzorg je een verrassende uitgebreide lunch van lokale leveranciers waar je medewerkers maar wat graag voor langs het kantoor komen.

Wat de Lekker Lokaal box zo speciaal maakt

Met de Lekker Lokaal box voorzie je jouw collega’s van een lekkere lunch. Ook draag je een steentje bij aan duurzaamheid en stimuleert lokale leveranciers. De box wordt voorzien van verschillende soorten (desem)brood, seizoensgebonden groenten, heerlijke spreads, kaas, vleeswaren, maaltijdsalades en nog veel meer.

Elke partner waar we mee samenwerken heeft iets unieks waar ze voor staan. De één heeft ambachtelijkheid hoog in het vaandel zitten, terwijl de ander zich focust op huidige trends en ontwikkelingen. De producten uit de Lekker Lokaal box komen uit de regio en zorgen voor een gevarieerde bedrijfslunch.

Deze maand in de spotlight: Mixblik

In de maand januari richten we de de aandacht op één van onze partners, Mixblik. Zij zijn een jonge Rotterdamse onderneming die werkt met veel biologische, seizoensgebonden ingrediënten uit de regio. Wat maakt Mixblik zo uniek en een leverancier waar we graag mee samenwerken? Deze onderneming een prachtig initiatief waarbij ze vrouwen helpen die kort geleden naar Nederland zijn gekomen door samen te koken, de Nederlandse taal te leren en een interne opleiding aan te bieden. Mixblik maakt samen met deze vrouwen onder andere tomatensaus of Linzenstoof uit Eritrea.

Onlangs spraken we met Mixblik en vertelden ze ons enthousiast over hun visie over lokale producten: “Wij proberen altijd zoveel mogelijk van onze ingrediënten lokaal in te kopen. Daarvoor hebben we eigenlijk verschillende redenen: Het is praktisch, we kunnen direct contact hebben met de leveranciers, geen vertraging op de weg, stabiele prijzen en natuurlijk zijn wij voor zo weinig mogelijk voedselkilometers!”
Daarnaast vroegen we ze ook hoe ze het vinden om onderdeel te mogen zijn van de Lekker Lokaal campagne: ”Heel leuk! Wij zijn heel blij dat we op deze manier bij meer mensen onder de aandacht komen en we vinden het ook heel leuk dat we zo kunnen laten zien dat gerechten van over de hele wereld ook met veel lokale producten gemaakt kunnen worden.”


“Wij proberen altijd zoveel mogelijk van onze ingrediënten lokaal in te kopen. Daarvoor hebben we eigenlijk verschillende redenen: Het is praktisch, we kunnen direct contact hebben met de leveranciers, geen vertraging op de weg, stabiele prijzen en natuurlijk zijn wij voor zo weinig mogelijk voedselkilometers!” – Mixblik

Met de Lekker Lokaal box stimuleer je Mixblik met hun visie en hun mooie doel om vrouwen te helpen met hun toekomst! Je leest meer over de sociale onderneming op de website van Mixblik.

Hoe bestel je de Lekker Lokaal box?

Ben je na deze introductie al aan het watertanden? Mooi! Je kunt de Lekker Lokaal box namelijk nu bestellen in verschillende maten via onze site. Na bestelling leveren we de Buurtboer Lekker Lokaal box gratis op jouw locatie in de randstad, zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Bij een bestelling voor woensdagmiddag 14:00u zorgen wij dat er de volgende week een zalige lunch op kantoor wordt geleverd voor jou en je collega’s. Heb je vragen of wil je een lunch regelen voor meer dan 25 collega’s? Neem dan gerust contact met ons op!

Bestel de Lekker Lokaal box