Lunch bestellen in Den Haag bij de Buurtboer

Wil je genieten van een verse en gevarieerde bedrijfslunch in Den Haag? Op basis van jouw voorkeuren stellen wij iedere week een andere lunch op en komen wij die tot in jullie lunchruimte langsbrengen. Knisperende salades, knapperig brood, warme soepen en huisgemaakte spreads. Lunchen met de Buurtboer, daar word je blij van! Hier lees je hoe je eenvoudig bedrijfslunch kunt bestellen in Den Haag.

Laat je lunch bezorgen in Den Haag

Hoe werkt het? Eerst maken we kennis en kun je starten met de proefperiode van 2 weken. Zo kom jij erachter of wij de perfecte match voor jouw bedrijf zijn. Als welkomstcadeau ontvang je tijdens deze twee weken ook nog eens 20% korting.

Is het een match? Superleuk! Wij wijzen een persoonlijke accountmanager aan je toe waar je al je voorkeuren en wensen mee kunt bespreken. Geen dieet is te gek voor ons. Vega, vegan, keto, high-protein, low-carb, lactosevrij, glutenvrij, en paleo. We wrichten onszelf graag in iedere bocht mogelijk. Hebben jullie favorieten of andere wensen die gedurende week naar boven komen? Dan geef je die door in jouw persoonlijke ‘MijnBuurtboer-omgeving’ en regelen wij de rest.

De voordelen van lunchen met de Buurtboer in Den Haag

Lunchen met de Buurtboer is niet alleen lekker en gezond, maar ook heel handig en kostentechnisch efficiënt. Wij nemen het gehele proces uit handen. Je hoeft niet iedere collega af om te vragen wat iedereen wil of wat zijn/haar dieetwensen zijn. Geen gedoe! Het enige wat je hoeft te doen, is aanschuiven en opscheppen. Al vanaf €4,50 per persoon.

Onze lunchartikelen worden met veel liefde geproduceerd door lokale ondernemers. Wij kiezen onze ondernemers uit op duurzaamheid. Bij de Buurtboer vinden wij het belangrijk om verantwoord om te gaan met mens en dier. Zo gaan wij actief voedselverspilling tegen. Wij maken iedere lunch op maat en zorgen er zo voor dat wij, of jij, niets hoeven weg te gooien.

Bedrijfslunch van de Buurtboer

Heb je trek gekregen in de gevarieerde en verse lunch van de Buurtboer? Begrijpelijk! Onze ambachtelijke kazen, verse vleeswaren, huisgemaakte spreads, biologische soepen en knisperende salades zijn zeer populair onder kantoren in de Randstad. Wij worden er razend enthousiast van wij horen dat kantoren weer enorm genoten hebben van onze lunch. Neem contact met ons op, en dan maken we kennis.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.