Een verse en biologische lunch bestellen in Amsterdam

Wanneer je als ondernemer of eigenaar van een bedrijf het beste wilt voor je personeel dan doe je er goed aan om op gezette tijden een verse en biologische lunch te bestellen. Hiermee verhoog je de saamhorigheid onder je personeel en bevorder je op die manier de productiviteit binnen je bedrijf of onderneming. Tegenwoordig is het belangrijk als werkgever om je te onderscheiden in wat je voor je personeel doet. Een gezonde lunch is daarom een van de vele middelen die je kan inzetten.

Lunch laten bezorgen in Amsterdam

Het regelen van lunch op kantoor kan best een gedoe zijn. De een houdt niet van vis, de ander heeft liever geen kikkererwten, is vega, vegan, eet high-protein, low carb en ga zo maar door… Veel mensen eten gevarieerd en dit zul je waarschijnlijk ook merken tijdens het inventariseren van alle voorkeuren. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij geloven in een gezond en gevarieerd eetpatroon waar je niet te veel moeite voor hoeft te doen.

De Buurtboer neemt dit proces voor je uit handen. Wij inventariseren jullie voorkeuren via jullie persoonlijke accountmanager en bezorgen dagverse lunch die iedere keer weer anders is. Allemaal op basis van wat iedereen lekker vindt! Geen dieet is voor ons te gek.

Lunch van de Buurtboer op kantoor

Bij de Buurtboer geloven we in gezellig samen lunchen met collega’s op kantoor. Via onze lunch geef je jouw team de ruimte om een goede onderlinge sfeer te creëren. Benieuwd naar hoe lunch van de Buurtboer er op kantoor uitziet? Hieronder vind je een voorproefje:

 • ambachtelijke kazen;
 • gerookte vis;
 • verse vleeswaren;
 • biologische spreads;
 • knapperig brood;
 • verse sappen.

Wij bezorgen de lunch in kratten tot in de lunchruimte. Het enige wat je hoeft te doen is aanschuiven en opscheppen. Benieuwd naar hoe onze samengestelde lunch er voor jouw team uit kan zien? Neem snel contact op, dan maken we kennis.

De voordelen van een gezonde lunch op kantoor in Amsterdam

Een gezonde lunch op kantoor is niet alleen heel lekker, maar heeft ook voordelen voor het bedrijf. Wanneer je lunch laat bezorgen in kantoor op Amsterdam voorkom je een after dinner dip. De productiviteit schiet omhoog doordat iedereen zich ook na de lunch fit voelt. Dit zijn de voordelen van een gezonde lunch op kantoor op een rij:

 • energie en productiviteit voor de hele dag;
 • betere werkprestaties;
 • het houdt je bloedsuikerspiegel stabiel;
 • geen after dinner dip;
 • minder stress, meer succes.

Wil je samen met jouw team profiteren van deze voordelen? Neem dan snel contact met ons op om een gevarieerde en verse lunch op kantoor te laten bezorgen vanaf €4,50 per persoon.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.