Lunch bestellen in Utrecht doe je bij de Buurtboer

De regels rond het thuiswerken zijn aangepast en lunch bestellen in Utrecht kan weer. Het advies om zoveel mogelijk niet op kantoor te zijn is komen te vervallen en daarmee is het een goed moment om na te denken over de invulling van de lunch op kantoor. Kies je ervoor om dit iedereen zelf te laten doen, of kies je ervoor om dit te regelen en zo de werknemerstevredenheid te verhogen? Bij de Buurtboer ben je verzekerd van een dagverse en gezonde lunch in Utrecht. Bekijk hier de voordelen!

Lunch bestellen in utrecht en laten bezorgen

Het regelen van lunch voor het hele bedrijf een gedoe? Niet met de Buurtboer! Iedere week stellen wij een menu samen dat afgestemd is op de voorkeuren van jou en je team. Wij komen de lunch in kratten tot in jullie lunchruimte brengen. Het wisselen van aantallen en voorkeuren is geen probleem, dit geef je eenvoudig door aan jullie persoonlijke accountmanager. Hier lees je de voordelen van lunch laten bezorgen door de Buurtboer op kantoor in Utrecht:

  • gevarieerde en dagverse lunch;
  • draag bij aan voedselverspillinge tegengaan;
  • krijg je persoonlijke account manager;
  • geniet van 20% korting

Laat de Buurtboer jouw lunch regelen op kantoor

Bij de Buurtboer kiezen we onze lokale partners uit op duurzaamheid. Al onze lunchproducten worden gemaakt door lokale producenten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij komen dagelijks of wekelijks langs met dagverse producten voor jullie lunch. Jullie hoeven alleen nog maar aan te schuiven en op te scheppen. Geen gedoe meer met het inventariseren van ieder zijn wensen, gewoon lekker simpel via de ‘MijnBurtboer-omgeving’.

Ook voor het regelen van een zakenlunch zit je goed bij ons

Natuurlijk snappen wij ook dat als je een zakenlunch hebt, je graag wilt dat deze meer aankleding heeft dan een gewone lunch. We zorgen ervoor dat er extra zaken aanwezig zijn en dat je op die manier indruk kunt maken en ervoor kunt zorgen dat de zakelijke lunch een succes wordt. Zonder dat je hiervoor een reservering moet maken bij een plaatselijk restaurant. Gewoon op je eigen kantoor met alle gemakken dichtbij.

Voor je collega’s een luxe lunch bestellen in Utrecht

Wanneer je vindt dat je collega’s wat extra’s verdienen kun je een betaalbare luxe lunch bestellen in Utrecht. Ambachtelijk bereid en uitsluitend gebruik maken van biologische producten. Al vanaf €4,50 bij de Buurtboer! Vraag gerust meer informatie aan om je collega’s te verrassen met een luxe lunch. We gaan het samen regelen.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ga met het gehele team voor zero food waste door lunch te bestellen in Utrecht

Lunch bestellen in Utrecht bij de Buurtboer draagt bij aan zero food waste omdat ons concept ervoor zorgt dat voedselverspilling wordt geminimaliseerd. Bij de Buurtboer kopen we namelijk alleen in wat er daadwerkelijk nodig is voor de bestellingen van een dag. Iedere order wordt op maat gemaakt. Onze lunchproducten bestaan uit ingrediënten die zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden worden ingekocht. Daarnaast werken wij samen met producenten die lokaal te werk gaan, waardoor de voedselketen kort blijft en er weinig transportkosten van pas komen. Door een bedrijfslunch te bestellen in Utrecht bij de Buurtboer neem je deel aan een duurzamere manier van eten en ondernemen. Ook bezorgen we lunch in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Dit is waarom lunch bestellen in Utrecht de medewerkerstevredenheid stimuleert

Wanneer je lunch bestelt bij de Buurtboer in Utrecht, stimuleer je de medewerkerstevredenheid. Dit komt doordat de lunch van de Buurtboer gezond en gevarieerd is. Wij bieden heerlijke lunch producten van lokale leveranciers. Voor ieder wat wils: vega, vegan, glutenvrij, lactosevrij, kleine en grote eters. Medewerkers genieten tijdens de lunch van een voedzame maaltijd die past bij hun persoonlijke voorkeuren en behoeften. Een gezonde lunch op werk zorgt ervoor dat je collega’s geen last krijgen van een after dinner dip. Integendeel, de teamspirit en het energieniveau krijgen een boost. Door lunch te bestellen bij de Buurtboer laat je het team niet alleen even écht pauze nemen, maar draag je ook bij aan hun gezondheid en geluk op de werkvloer. Dit kan leiden tot een hogere medewerkerstevredenheid en een positieve werksfeer.

Op zoek naar een heerlijke lunch in Utrecht voor je team? Kies voor gemak

Kies voor gemak en laat je geheel ontzorgen door de Buurtboer. Als office of HR-manager hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren en inkopen van de lunch. Je bent geen extra tijd kwijt aan het inventariseren van ieders dieetwensen of speciale wensen. De Buurtboer neemt deze taken uit handen: van het inventariseren van ieders wensen tot het langsbrengen van de heerlijke lunch tot in jullie kantoor. De gevarieerde en verantwoorde lunch van de Buurtboer wordt samengesteld op basis van jullie wensen. Wij hebben voor ieder wat wils: vega, vegan, glutenvrij, lactosevrij, kleine eters en grote eters. Van knisperende salades tot huisgemaakte spreads en seizoensgebonden soepen.

Verwen jouw team en bestel lunch in Utrecht

Het team laten weten hoe erg je hen waardeert is belangrijk in ieder bedrijf. Door een verse, lekkere en lokale lunch aan te bieden bedank je jouw collega’s op een leuke manier voor hun harde werken en goede inzet. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer en stimuleert de motivatie onder medewerkers. Bij de Buurtboer vinden we duurzaamheid belangrijk, zowel in onze mensen als in de bedrijfsvisie. Een gezonde lunch zorgt ervoor dat je geen after dinner dip ervaart. Het energieniveau van medewerkers wordt juist geboost, waardoor iedereen weer klaar is om de rest van de dag er vol voor te gaan.