Je dagelijkse lunch bestellen doe je in Utrecht bij de Buurtboer

De regels rond het thuiswerken zijn aangepast. Het advies om zoveel mogelijk niet op kantoor te zijn is komen te vervallen en daarmee is het een goed moment om na te denken over de invulling van de lunch op kantoor. Kies je ervoor om dit iedereen zelf te laten doen, of kies je ervoor om dit te regelen en zo de werknemerstevredenheid te verhogen? Bij de Buurtboer ben je verzekerd van een dagverse en gezonde lunch in Utrecht. Bekijk hier de voordelen!

Lunch laten bezorgen in Utrecht

Het regelen van lunch voor het hele bedrijf een gedoe? Niet met de Buurtboer! Iedere week stellen wij een menu samen dat afgestemd is op de voorkeuren van jou en je team. Wij komen de lunch in kratten tot in jullie lunchruimte brengen. Het wisselen van aantallen en voorkeuren is geen probleem, dit geef je eenvoudig door aan jullie persoonlijke accountmanager. Hier lees je de voordelen van lunch laten bezorgen door de Buurtboer op kantoor in Utrecht:

  • gevarieerde en dagverse lunch;
  • draag bij aan voedselverspillinge tegengaan;
  • krijg je persoonlijke account manager;
  • geniet van 20% korting

Laat de Buurtboer jouw lunch regelen op kantoor

Bij de Buurtboer kiezen we onze lokale partners uit op duurzaamheid. Al onze lunchproducten worden gemaakt door lokale producenten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij komen dagelijks of wekelijks langs met dagverse producten voor jullie lunch. Jullie hoeven alleen nog maar aan te schuiven en op te scheppen. Geen gedoe meer met het inventariseren van ieder zijn wensen, gewoon lekker simpel via de ‘MijnBurtboer-omgeving’.

Ook voor het regelen van een zakenlunch zit je goed bij ons

Natuurlijk snappen wij ook dat als je een zakenlunch hebt, je graag wilt dat deze meer aankleding heeft dan een gewone lunch. We zorgen ervoor dat er extra zaken aanwezig zijn en dat je op die manier indruk kunt maken en ervoor kunt zorgen dat de zakelijke lunch een succes wordt. Zonder dat je hiervoor een reservering moet maken bij een plaatselijk restaurant. Gewoon op je eigen kantoor met alle gemakken dichtbij.

Voor je collega’s een luxe lunch bestellen in Utrecht

Wanneer je vindt dat je collega’s wat extra’s verdienen kun je een betaalbare luxe lunch bestellen. Ambachtelijk bereid en uitsluitend gebruik maken van biologische producten. Al vanaf €4,50 bij de Buurtboer! Vraag gerust meer informatie aan om je collega’s te verrassen met een luxe lunch. We gaan het samen regelen.

Probeer de Buurtboer een week uit én ontvang een gratis kerstlunch in december

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.