Geen lunch geregeld voor op je werk? Geen probleem!

Wanneer je meerdere keren in de week op kantoor werkt, kan het wel eens lastig zijn om nieuwe ideeën voor een goede lunch te bedenken. Je hebt bijvoorbeeld te weinig brood in huis of je bent het gewoon zat om steeds iets nieuws te moeten verzinnen. Bij het begin van de Buurtboer herkenden we dit gevoel maar al te goed. Maar gelukkig hoeft een écht verse en goede lunch regelen niet ingewikkeld te zijn! Ontdek de biologische en verse lunch van de Buurtboer.

Dit kan de Buurtboer voor je betekenen

Het regelen van een bedrijfslunch voor het hele kantoor kan nog best ingewikkeld zijn. Het inventariseren van de voorkeuren en dieetwensen kost veel tijd. Ook is catering vaak best prijzig. Maar dit kan toch ook anders? Bij de Buurtboer stellen wij een lunch voor jullie samen die afgestemd is op jullie voorkeuren. Al vanaf €4,50 per persoon! Hier vind je alvast een voorproefje van lunchen met de Buurtboer:

  • van kruidige harira tot romige spinaziesoep;
  • van eiersalade tot baba ganoush;
  • drinkyoghurt tot verse vruchtensappen;
  • verse vleeswaren;
  • gerookte vis;
  • frisse salades;
  • knapperig brood.

Er is niets beter dan verse producten voor je bedrijfslunch

We werken alleen maar met verse producten. Verse producten vol van smaak. We werken samen met lokale ondernemers die de producten kunnen leveren en duurzaamheid ook belangrijk vinden. De leveranciers kiezen we uit op duurzaamheid.

Lunchen met de Buurtboer betekent dat je actief bijdraagt aan het tegengaan van voedselverspilling. Wij stellen jullie lunch op maat samen en hebben hierdoor minimale overschotten. Jullie ontvangen de juiste hoeveelheden en hoeven hierdoor niets weg te gooien! Samen gaan we voor minimale food waste.

Lunch bezorgen op kantoor doen wij graag

Bij de Buurtboer hebben we een passie voor lekker eten en samen gezond en verantwoord lunchen. Wij delen dit graag met jou en jouw team. Probeer onze lunch voor 2 weken met 20% korting! Je kunt zelfs al met ons lunchen vanaf €4,50 per persoon. Al onze producten zijn ambachtelijk en met veel liefde gemaakt door lokale partners. En dat proef je!

De Buurtboer bezorgt door de hele Randstad. Benieuwd naar onze lokale lekkernijen? Neem contact op en dan maken we snel kennis.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.