Werk jij maar lekker door, dan maken wij je lunchpakket

Je kent het vast wel. Je bent druk bezig in de ochtend om je kinderen op tijd op school te krijgen, je eigen spullen mee te nemen en eenmaal op kantoor ben je druk met de zaken die je aandacht vragen. Weinig of geen tijd om na te denken over je lunch. Het gevolg is dat je meestal een snelle hap probeert te krijgen of je wat snoept uit een automaat. Want je hebt het te druk om een goede lunch te kiezen en thuis voor te bereiden. Lunchen met de Buurtboer betekent dat je hier geen zorgen om hoeft te maken! Wij zorgen voor de lunch van jou en jouw team, zodat jullie je kunnen concentreren op je werk.

Gezonde lunchpakketten bestellen doe je hier

Wij stellen de lunch samen gebaseerd op jullie voorkeuren. Alle producten worden dagvers tot in jullie lunchruimte geleverd. Daar word je blij van! Geen verlepte salades of oude broodjes, met de Buurtboer til je de kwaliteit van je lunch op kantoor naar een hoger niveau. Bijvoorbeeld met:

  • de warme soepen van Bellamy’s;
  • de knisperende salades van Uit de Keuken van Maass;
  • ambachtelijke kazen;
  • huisgemaakte spreads;
  • biologische vleeswaren.

Onze lunchpakketten zitten vol met alles wat jij nodig hebt

Wij vinden dat een goede lunch meer is dan een paar boterhammen. Een goede lunch bestaat uit gevarieerd eten waarbij er ook ruimte is voor een salade en eventueel soep. Een complete maaltijd die past in de wetenschap die we tegenwoordig hebben over eten. Het is gezond, verantwoord maar bovenal vers en lekker. Want hoe gezond het ook is, het belangrijkste is dat je ook tijdens een lunch op kantoor lekker wilt eten. Dit regel je eenvoudig met de lunch van de Buurtboer.

Verse lunch op kantoor van de Buurtboer

Vers dat is waar het omdraait. Bij ons staat dat ook hoog in het vaandel. Want vers is nu eenmaal beter en zeker ook lekkerder. Daarom bezorgen wij onze producten in de ochtend zodat je zeker weet dat de lunchbox alleen maar dagverse producten bevat. Verse producten die ambachtelijk zijn bereid door onze lokale leveranciers. Onze lunch geeft je een boost voor de rest van de werkdag. Probeer nu onze lunch met 20% korting voor de eerste 2 weken!

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.