Nieuwe samenwerking met We Know People

Bij Buurtboer vinden we het belangrijk dat werknemers van een dagverse lunch kunnen genieten. Niet alleen omdat we hier gezondheid en extra gezelligheid op de werkvloer mee stimuleren, maar ook omdat we op deze manier ons steentje bijdragen aan duurzaamheid. Zo werken we samen met lokale leveranciers met dezelfde visie en leveren we bedrijfslunch graag aan gelijkgestemde klanten. Zo ook We Know People, waarmee we onlangs een samenwerking zijn aangegaan.

Werving- en selectiebureau We Know People acht vitaliteit van groot belang. Het bedrijf heeft dit dan ook hoog in het vaandel staan. We Know People vindt het belangrijk om een gezonde leefstijl te stimuleren. In de eerste plaats natuurlijk voor de collega’s zelf. Wie gezond leeft, zit beter in zijn vel. Bovendien ervaar je minder stress en kun je beter met stress omgaan wanneer deze zich voordoet. Gezonde mensen zijn over het algemeen gelukkiger. Daar plukken niet alleen de werknemers, maar ook de werkgever de vruchten van. Gezonde werknemers hebben meer energie, een betere concentratie én melden zich minder vaak ziek. Een win-win situatie dus!

Vitaliteit volgens We Know People

We Know People draagt vitaliteit hoog in het vaandel. Het gespecialiseerde marketing recruitment bureau stimuleert dit op verschillende manieren. Zo kunnen medewerkers wekelijks een bootcamp met personal trainer Bobbie volgen. Veel bedrijfsuitjes hebben eveneens een sportief thema: suppen over het Spaarne bijvoorbeeld. Maar ook aan het padellen en hiken in het buitenland werd door iedereen fanatiek meegedaan. Medewerkers schrijven zich daarnaast vaak in voor sportieve activiteiten als de Haarlem City Swim of de Haarlem Urban Trail. Bovendien heeft gezond eten voor We Know People prioriteit. Een samenwerking met de Buurtboer lag dan ook voor de hand.

De voordelen van samen lunchen

Aan het samen lunchen beleeft men bij We Know People veel plezier. Aan de lange tafels wordt veel gelachen. Natuurlijk is er ook tijd voor persoonlijke gesprekken. Op deze manier leer je je collega’s als persoon ook beter kennen. Hierdoor voelt het team meer als één grote familie. Na dit moment van rust en ontspanning kunnen ze er weer met de volle focus tegengaan

Zo stimuleert We Know People de vitaliteit onder werknemers

We Know People biedt collega’s gezonde alternatieven. Behalve de mogelijkheid om onder werktijd te sporten en wekelijks een personal training te volgen, biedt het bedrijf ook alternatieven voor eetgewoonten. Ieders hand verdwijnt wel eens in de droppot en ook van chocolade kunnen de meesten niet afblijven. Daar staat echter tegenover dat ook vers fruit altijd tot de mogelijkheden behoort. Het streven naar gezond eten en het samen beleven van het belangrijke lunchmoment was voor We Know People reden om een samenwerking met de Buurtboer te starten. Een fijne, échte pauze draagt bij aan gezondheid en werkgeluk.