Heerlijk stevig brood

Onze bakkers zijn ambachtelijke bakkerijen die nog puur brood bakken. Brood zonder vershouders of andere toevoegingen. Brood dat vers uit de oven komt en lekker knapperig is. Van stevig volkoren tot puur zuurdesem, er is voor iedereen wat wils!

Wij ontvangen ons brood van de volgende verschillende brood leveranciers:

Bbrood

Bbrood levert puur desembrood – zonder onnodige toevoegingen (zoals suiker en conserveringsmiddelen) en met de hand gemaakt.  Ze geven het zuurdesembrood alle tijd en aandacht, maar liefst 48 uur, de tijd om te rijzen. Zo kunnen de natuurlijke smaakstoffen en aroma’s zich goed ontwikken.

Jordy’s Bakery.

De 100% desem- en speltbroden van Jordy’s Bakery bestaan enkel uit pure, natuurlijke ingrediënten. De broden bevatten geen e-nummers, conserveringsmiddelen, broodverbeteraars en/of smaakversterkers. Ook zit er geen zuivel in de vorm van boter en/of melk door het brood. Dit betekent dat het brood een puur natuurproduct en veganistisch is.

Vlaamsch Broodhuys.

Het heerlijke en voedzame brood van het Vlaamsch Broodhuys wordt ambachtelijk gebakken aan de hand van jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Vlaamsch Broodhuys liet topchefs, en later ook de Nederlandse huishoudens, kennis maken met brood zoals brood bedoeld is.

Van Vessem.

Bakkes Jos houdt tijdens het bereiden van zijn broden niet alleen rekening met de granen, maar ook met de (eerlijke) keten, het effect op de mens en  het effect op het milieu (zoals belasting op het milieu, of mogelijke sociale kosten). Deze bakkerij is niet voor niets uitgeroepen tot het Duurzaamste Bedrijf van Nederland in 2018!

Bussing Brood.

Al 4 generaties bakt Bussing knapperig, geurig en smaakvol brood. Dit was in 1899 toen ze begonnen zo en is vandaag de dag nog steeds zo. In het proces combineert Bussing Brood industriële processen met ambacht. Zo kiezen ze  bijvoorbeeld voor speciale graansoorten, volledig gerijpte desemculturen, biologisch tarwe, zout uit Camargue en olijfolie uit Italië; alles zodat Bussing Brood de beste smaak kan bieden.

Een
Een
Als je doorsurft op deze website ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen
Proeflunch?