Biologische en ambachtelijke kazen

Onze heerlijke kazen komen uitsluitend van boerderijen die op een ambachtelijke wijze kaas maken.

De kazen worden gemaakt bij:

Mariënwaerdt

Van de melk van 200 Frisian Holsteiner koeien produceert Mariënwaerdt de kazen. De koeien grazen op onbespoten weilanden, wat zorgt voor een kaas met een volle en heerlijke smaak. De kaas is geheel vegetarisch, omdat Mariënwaerdt een plantaardig stremsel gebruikt.

Groene Hart Streekproducten.

De kazen van Groene Hart Streekproducten komen uitsluitend uit Het Groene Hart. Groene Hart Streekproducten is een van de streekmerken van ‘Erkend Streekproduct’, een keurmerk voor maatschappelijk verantwoorde streekproducten met lokale toegevoegde waarde. Dit betekent dat producenten iets extra’s doen voor biodiversiteit, natuur- en landschapsbeheer, en gebruiken water en energie verantwoord.

Een
Een
Als je doorsurft op deze website ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen