Verse salades en gegrilde groenten

Onze salades worden niet door één, maar door drie leveranciers gemaakt! Met dank aan deze saladeleveranciers zorgen wij voor verse en gevarieerde salades tijdens de lunch.

Uit de keuken van Maass

Parelcouscous met boontjes, gegrilde zoete aardappel met honing. Of een Oosterse salade met noodles en garnalen: uit de keuken van Maass komen dagelijks de lekkerste salades! Maass werkt met verse groenten die dagelijks bij hun keuken worden afgeleverd. Voor Maass geen poeders, halffabricaten of diepvries groenten, maar wel een HACCP en IFS certificering.

Bellamy’s

De naam Bellamy’s siert niet alleen onze soepen, maar ook op heerlijke verse salades! Van Freekeh met verse groenten tot geroosterde bietjes met munt. Allemaal met veel liefde en ambachtelijk gemaakt. De ervaring die Marc en Sander in verschillende restaurants hebben opgedaan, zetten ze in bij het maken van hun producten. Waarbij ze ook zorg dragen dat zoveel mogelijk van het product gebruikt wordt, zodat niks onnodig wordt weggegooid.

CRAVE Good Food

De salades van CRAVE Good Good zijn ontstaan door de vraag aan chef kok Claire Sullivan naar gezond, vers én lekker eten, maar dan ready made en beschikbaar voor iedereen. Na veel onderzoek en experimenten resulteerde deze vraag in de totstandkoming van de heerlijke salades van CRAVE Good Food. Versheid, voedzaamheid en smaak zijn belangrijke peilers, waarbij ook duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Met als uiteindelijk doel dat je met een goed gevoel van de salades van CRAVE Good Food kan genieten!

Salade