Ontzorg de officemanager met lunch op kantoor

De Buurtboer biedt gevarieerde en ambachtelijke lunch aan bedrijven aan. Zo kunnen collega’s op een ontspannen manier met elkaar in contact komen en de teamspirit kunnen versterken. Onze lunch is eenvoudig te bestellen en voorzien van ambachtelijke producten van lokale producenten. In deze blog lees je alles over de voordelen van lunchen met de Buurtboer voor de werknemerstevredenheid.

Bespaar de tijd van het hele team

Heb je geen zin om elke dag weer na te moeten denken over wat je wilt eten tijdens de lunch, vervolgens naar de supermarkt te gaan om de producten te kopen en daarna de maaltijd ook nog klaar te moeten maken? De Buurtboer biedt een uitkomst. Bij ons bestel je eenvoudig een bedrijfslunch (voor al je collega’s) en wordt alles voor je geregeld. Je kunt zelf je wensen aangeven. Zo kun je zonder tijd te verspillen genieten van een heerlijke en uitgebreide maaltijd, van precies de juiste hoeveelheid die is afgestemd op jouw behoeften. Hier maak je jouw collega’s blij mee!

Jouw eigen MijnBuurtboer-omgeving

Om het bestellen van de producten niet al te ingewikkeld te maken, kun je dit eenvoudig online doen. Als bedrijf kun je jouw persoonlijke MijnBuurtboer-omgeving samenstellen. Maak een profiel aan en log vervolgens eenvoudig in met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord. Vervolgens kun je je producten bestellen, aangeven met hoeveel personen je bent en je wensen kenbaar maken. Bovendien is het mogelijk om de bedrijfslunch van de Buurtboer twee weken lang uit te proberen. Zo kom je erachter of de Buurtboer bij jouw bedrijf past.

Draag met het gehele kantoor bij aan duurzaamheid met de lunch van de Buurtboer

De Buurtboer biedt niet alleen lekkere producten, maar draagt ook bij aan een groene toekomst. Zo bieden wij producten aan van duurzame producenten. Dit houdt in dat de producten biologisch zijn. Daarnaast worden er veel lokale producten aangeboden, aangezien hierbij minder transport plaats hoeft te vinden en er dus ook minder CO2 uit wordt gestoten. Dit is tevens een goede gelegenheid om als je als bedrijf ook in te zetten voor een beter milieu. Laat je inspireren en voer dit bewustzijn ook door in andere aspecten, zoals afvalscheiding en recycling. Hier lees je meer over hoe je zelf kunt bijdragen aan zero food waste.

Geef de productiviteit een boost

De lunchpakketten van de Buurtboer zorgen ervoor dat jij en je collega’s echt een team worden. Hierdoor wordt er een gezellige en informele sfeer op kantoor gecreëerd en stap jij elke ochtend weer vrolijk binnen. Een goede werksfeer is bovendien erg positief voor de productiviteit. Met zijn allen ben je gemotiveerd om er elke dag weer vol tegenaan te gaan. Tevens helpt het als er onderling vertrouwen is en durf je sneller om hulp te vragen aan collega’s die je goed kent, waardoor je echt samen aan projecten werkt. Wil jij genieten van een ambachtelijke en gezonde bedrijfslunch en de werknemerstevredenheid een boost geven? Neem hieronder contact met ons op!