Op naar betere tijden!

Wat een mooie reacties hebben we gekregen op onze laatste mails en berichten. Heel bijzonder om te merken hoe iedereen meeleeft met de Buurtboer. Zoals we eerder aangaven heeft het thuiswerkadvies van de overheid ervoor gezorgd dat we per direct vrijwel geen lunches meer konden leveren. Onze klanten, en daarmee ook onze collega’s, zaten vanaf half maart allemaal thuis. De financiële steun die de overheid biedt is helaas niet afdoende en zo blijft het voor ons een enorme uitdaging om door deze crisis heen te komen. Nieuwsuur maakte hier een item over, waarin onze mede-oprichter Nikki Wiesman vertelt wat de impact op onze business is (vanaf minuut 22:38).

Mooie kanten

Maar deze crisis biedt ook mooie kanten. Zo kregen we van Ocean Outdoor een billboardcampagne aangeboden door het hele land. Een klant biedt wekelijks een grote bestelling voor het Leger des Heils aan via ons. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden van bedrijven en personen om ons heen zich belangeloos inzetten om ons te helpen.

Wederzijdse hulp

En we krijgen nog steeds de vraag ‘hoe kunnen we jullie helpen?’. Had ik vroeger moeite met zo’n vraag, deze crisis heeft dit veranderd. Want we kunnen jullie hulp zeker gebruiken. Hoe? Door ons nieuwe initiatief De Buurtwinkel te proberen of te promoten, onze webshop met verse producten voor thuis. En om jullie daar weer in te helpen, bieden we iedereen bij een eerste bestelling 10 euro korting aan met de code: FRIENDS. Deze code mag natuurlijk ook doorgestuurd worden! Want zo hopen we zoveel mogelijk mensen onze verse producten thuis te laten genieten.

Houd moed

Bij de Buurtboer blijven we positief. Maar we hopen dat iedereen snel weer naar kantoor mag en – volgens de nieuwe regels – samen kan lunchen. Dan kunnen wij weer vol aan de bak. Dat hopen we natuurlijk ook voor jullie en voor alle ondernemers. Houd moed en hopelijk komen er snel betere tijden!