Over ons

In 2010 keken wij met verbazing naar de toenmalige bedrijfslunch. Als er al iets voor het personeel geregeld was, dan was de kwaliteit zeer teleurstellend. Kleffe broodjes, verlepte salades… wij werden er niet blij van.

“Dat kan toch anders én beter?” dachten Nikki en Caroline, founders van de Buurtboer. Voor ons was dit het begin van de ontwikkeling van het bedrijf. Verse, lokale en gezonde producten heel makkelijk op kantoor bezorgd. De Buurtboer zorgt voor een gevarieerde lunch op kantoor waar je niet meer over na hoeft te denken. We staan dagelijks of wekelijks op de stoep met een dagverse lunch die op basis van jouw voorkeuren is samengesteld. Alles is mogelijk.

Hard werken staat zowel bij ons als onze klanten hoog in het vaandel. We horen vaak terug wat een gezamenlijke bedrijfslunch doet: het vergroot de betrokkenheid en het zorgt voor meer productiviteit. Dat ervaren niet alleen onze klanten en wijzelf, dat blijkt ook uit onderzoek [1]. Werknemers die elke dag een lunchpauze nemen, scoren hoger op een breed scala aan betrokkenheidsfactoren. Zo zijn ze meer tevreden over hun werk, is de kans groter dat ze trouw zijn aan het bedrijf waar ze werken, en zijn ze echte ambassadeurs van hun werkgever.

Los daarvan staat gezonde voeding, bijvoorbeeld volkoren producten, vis, noten, zaden, gevarieerde salades en blauwe bessen, bekend als een échte productiviteit-booster [2]. Geen after dinner dips meer!

Socializen met collega's.

Een gezonde en gevarieerde lunch op kantoor”

Bij de Buurtboer streven we ernaar om tijdens de pauze de sociale band tussen collega’s te versterken. Een moment van ontspanning tussen de meetings en deadlines door, om vervolgens weer keihard te knallen met z’n allen.

Wij vinden het belangrijk om een goede band op te bouwen met collega’s, dit draagt namelijk bij aan de teamspirit en aan de werknemerstevredenheid. Bij de Buurtboer geldt daarom de regel dat er niet over werk gepraat wordt tijdens de lunch. 😉

Vers en gevarieerd lunchen op maat.

Al onze lunchproducten worden met veel liefde gemaakt door onze lokale leveranciers. Zo weten wij 100% zeker dat alle producten vers, biologisch en met liefde gemaakt zijn.

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de toekomst van onze planeet. Dit kun je zien aan onze leveranciers, die kiezen wij uit op duurzaamheid! We werken samen met passievolle vakmensen, die ambachtelijke en lekkere lunchproducten maken.

De Buurtboer draagt actief bij aan de strijd tegen voedselverspilling. Dit doen wij door onze lunch op maat te leveren waardoor er niets wordt weggegooid. Niet te veel, niet te weinig, geen food waste en dus precies goed!

hier staan wij voor.

De Buurtboer verzorgt de bedrijfslunch waar je blij van wordt. Gevarieerd, vers, lokaal en milieubewust. 

De Buurtboer streeft er naar om op een gemakkelijke manier een fijne sfeer te creëren op kantoren in heel Nederland.

Probeer nu onze Proefweek met 25% korting!

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 25% korting!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.