Proef de lente met onze Paasbox

De lente hangt in de lucht. En met de lente komt ook Pasen weer in zicht. Dit jaar zorgt de Buurtboer voor een gezellige Paasbox, met mooie producten van onze vertrouwde leveranciers. Leuk als verrassing voor je medewerkers om met het gezin van te genieten. Of organiseer een – online – paaslunch met het hele team.

Bijna knuffelen

De eerste mooie lentedagen hebben we inmiddels in the pocket. Gelukkig maar want een beetje positiviteit kunnen we wel gebruiken na wat de langste winter ooit leek. De donkere dagen zijn voorbij, en hoewel de versoepelingen van de coronamaatregelen nog steeds heel beperkt zijn, gloort er een beetje licht aan het eind van de tunnel. Steeds meer mensen zijn gevaccineerd, en hoewel dat nog geen vrijbrief is om knuffelen, komt dat moment wel langzaam dichterbij. Bovendien zal een snelle doorbraak van de lente en het opdoen van vitamine D onze weerstand in ieder geval goed doen, aldus Weeronline.

Om je vingers bij af te likken

Bij ons roept de lente onmiddellijk gedachten aan Pasen op. En we kunnen niet wachten op wat gezelligheid. Daarom hebben we de Paasbox ontwikkeld. In de Paasbox vind je een selectie van producten van onze vaste leveranciers. De favoriet van de Buurtboercollega’s is, met stip, het Paasbrood van Hartog’s Volkoren bakkerij. Maar ook de verse spreads van Bellamy’s en de karneboter van Van de Koe zijn om je vingers bij af te likken. Kortom, allemaal lekkere ingrediënten om een goede Paasbrunch op tafel te zetten. Laat een Paasbox bij je medewerkers thuis bezorgen, zodat ze met hun gezin tijdens de Paasdagen even extra kunnen genieten. Of organiseer een – online – paaslunch met al je teamgenoten.

Crazy Lunch quiz

Uit onderzoek onder kantoormedewerkers blijkt dat ruim drie kwart vooral het spontane contact met collega’s mist. Dat gevoel herkennen we helemaal bij de Buurtboer. Wij staan ook te trappelen van ongeduld om elkaar weer op kantoor te mogen ontmoeten. Helaas kunnen we dáár weinig aan veranderen, maar we kunnen wel zorgen dat je medewerkers gezellig interactief kunnen samenzijn. Via DigiLunch kun je een digitale bedrijfslunch regelen. Zo kunnen je medewerkers vanuit huis genieten van de overheerlijke inhoud van onze Paasbox terwijl ze hun collega’s proberen te slim af te zijn tijdens de Crazy Lunch Quiz.

Hoe je kunt bestellen

Verdienen jouw collega’s ook zo’n lekkere Paasbox? Stuur een mail naar service@debuurtboer.nl. Vul de adressentemplate in en wij bezorgen de boxen bij iedereen thuis. We bezorgen door heel Nederland!

Interesse?

Wil je meer weten over de Buurtboer Paasbox of over de Crazy Lunch Quiz? Kijk op de website en vul het contactformulier hieronder in of bel ons op 088 – 730 2200