Menu week 26

Soep/Soup

  • Tom yam soep met, champignons en koriander (vegan/glutenvrij)/Tom yam soup with, mushrooms and cilantro (vegan/glutenfree)
  • Rode linzensoep met rozemarijn (vegan/glutenvrij)/ Red lentil soup with rosemary (vegan / gluten free)
  • Vichissoise (vegan/glutenvrij)/Vichissoise (vegan/glutenfree )
  • Franse uiensoep (vegan/ gluten )/French onion soup(vegan/contains gluten)
  • Oosterse pompoensoep(vegan/glutenvrij)/Oriental pumpkin soup(vegan/gluten free)

Salade/Salad

Ma-Vr/Mo-Fr

  • Salade met geroosterde knolselderij, zwarte linzen en vadouvan (vega/bevat gluten)/Salad with roasted celeriac, black lentils and vadouvan (vega/contains gluten )
  • Venkelsalade met cranberries, sinaasappel en pompoenpitten (vegan/bevat gluten)/ Fennel salad with cranberries, orange and pumpkin seeds (vegan/contains gluten)
  • Pastasalade Aglio met geroosterde paprika en pecorino (vega/gluten)/Aglio pasta salad with roasted peppers and pecorino cheese (vega/contains gluten)

Wo-Vr/We-Fr

  • Bloemkool tabouleh (vegan/glutenvrij)/ Cauliflower tabouleh(vegan/gluten free)
  • Biet & geitenkaas (vegan/glutenvrij)/Beet & goat cheese  (vegan/gluten free)

Snacks van de week/Snack of the week

  • Quiche lorraine (vegan/gluten)/ Quiche lorraine (vegan/gluten free)
  • Geroosterde champignons met kruidenboter (vegan/ glutenvrij)/ Roasted mushrooms with herb butter(vegan/ glutenfree)