Menu week 14
Soep/Soup
- Lichtgebonden heldere uiensoep met Thijm en laurier (vegan/bevat gluten) Lightly bound clear onion soup with Thyme and bay leaf (vegan/contains gluten)
- Kikkererwtensoep met sesam en gepofte knoflook (vegan/glutenvrij) Chickpea soup with sesame and puffed garlic (vegan/gluten-free)
- Knolselderijsoep met vadouvan (Vegetarisch) Celeriac soup with vadouvan (Vegetarian)
- Tom Kha Kai (glutenvrij) Tom Kha Kai (gluten-free)
- Japanse noodlesoep met miso, zeewier en bospaddestoelen (vegan/glutenvrij) Japanese noodle soup with miso, seaweed and forest mushrooms (vegan/gluten-free)
Ma-Vr/Mo-Fr
- Groene bonen salade (vegan/glutenvrij) Green bean salad (vegan/gluten-free)
- Madras bloemkool salade (vegan/glutenvrij) Madras cauliflower salad (vegan/gluten-free)
- Pasta pesto salade (vegetarisch/glutenvrij) Pasta pesto salad (vegetarian/gluten-free)
Wo-Vr/We-Fr
- Bloemkool tabouleh salade (vegan/kan sporen van noten en gluten bevatten) Cauliflower tabouleh salad (vegan/may contain traces of nuts and gluten)
- Wortel & amandel salade (vegan/kan sporen van noten en gluten bevatten) Carrot & almond salad (vegan/may contain traces of nuts and gluten)
Snacks
- Quiche met geitenkaas en zongedroogde tomaat (vegetarisch/bevat gluten) Quiche with goat cheese and sundried tomato (vegetarian/contains gluten)
- Spaanse tortilla met chorizo en rode peper (glutenvrij) Spanish tortilla with chorizo and red pepper (gluten-free)