Menu week 26
Soep/Soup
- Tom yam soep met, champignons en koriander (vegan/glutenvrij)/Tom yam soup with, mushrooms and cilantro (vegan/glutenfree)
- Rode linzensoep met rozemarijn (vegan/glutenvrij)/ Red lentil soup with rosemary (vegan / gluten free)
- Vichissoise (vegan/glutenvrij)/Vichissoise (vegan/glutenfree )
- Franse uiensoep (vegan/ gluten )/French onion soup(vegan/contains gluten)
- Oosterse pompoensoep(vegan/glutenvrij)/Oriental pumpkin soup(vegan/gluten free)
Salade/Salad
Ma-Vr/Mo-Fr
- Salade met geroosterde knolselderij, zwarte linzen en vadouvan (vega/bevat gluten)/Salad with roasted celeriac, black lentils and vadouvan (vega/contains gluten )
- Venkelsalade met cranberries, sinaasappel en pompoenpitten (vegan/bevat gluten)/ Fennel salad with cranberries, orange and pumpkin seeds (vegan/contains gluten)
- Pastasalade Aglio met geroosterde paprika en pecorino (vega/gluten)/Aglio pasta salad with roasted peppers and pecorino cheese (vega/contains gluten)
Wo-Vr/We-Fr
- Bloemkool tabouleh (vegan/glutenvrij)/ Cauliflower tabouleh(vegan/gluten free)
- Biet & geitenkaas (vegan/glutenvrij)/Beet & goat cheese (vegan/gluten free)
Snacks van de week/Snack of the week
- Quiche lorraine (vegan/gluten)/ Quiche lorraine (vegan/gluten free)
- Geroosterde champignons met kruidenboter (vegan/ glutenvrij)/ Roasted mushrooms with herb butter(vegan/ glutenfree)