Menu week 39

Soep/Soup

  • Aardappelsoep met truffel(Vegetarisch/glutenvrij)/Potato soup with truffle(Vegetarian/gluten-free)
  • Japanse noodlesoep met miso, zeewier en bospaddestoelen(Vegan/bevat gluten)/Japanese noodle soup with miso, seaweed and forest mushrooms(Vegan/contains gluten)
  • Massaman currysoep met aardappel en Cocos(Vegan/glutenvrij)/Massaman curry soup with potato and coconut(Vegan/gluten-free
  • Tunesische Harira(Vegan/glutenvrij)/Tunisian Harira(Vegan/gluten-free)
  • Oosterse pompoensoep(Vegan/glutenvrij)/Oriental pumpkin soup(Vegan/gluten-free)

Salade/Salad

Ma-Vr/Mo-Fr

  • Bombay style wortelsalade (vegan/glutenvrij)/Bombay style carrot salad (vegan/gluten-free)
  • Quinoa kruidensalade (vegan/glutenvrij)/Quinoa herb salad (vegan/gluten-free)
  • Farro gele biet salade (vegetarisch/bevat gluten)/Farro yellow beet salad (vegetarian/contains gluten)

Woe-Vr/Wed-Fr

  • Aardappel, selderij en eiersalade (vegetarisch/kan sporen van gluten bevatten)/Potato, celery and egg salad (vegetarian/ may contain traces of gluten)
  • Rode biet en geitenkaas salade (vegetarisch/kan sporen van gluten bevatten)/Beetroot and goat cheese salad (vegetarian/can contain traces of gluten)

Snacks

  • Quiche spinazie en ricotta(Vegetarisch/bevat gluten)/Spinach and ricotta quiche(Vegetarian/contains gluten)
  • Spaanse tortilla met chorizo en rode peper(Vlees/glutenvrij)/Spanish tortilla with chorizo and red pepper(Meat traces/contains gluten)