Menu week 39
Soep/Soup
- Aardappelsoep met truffel(Vegetarisch/glutenvrij)/Potato soup with truffle(Vegetarian/gluten-free)
- Japanse noodlesoep met miso, zeewier en bospaddestoelen(Vegan/bevat gluten)/Japanese noodle soup with miso, seaweed and forest mushrooms(Vegan/contains gluten)
- Massaman currysoep met aardappel en Cocos(Vegan/glutenvrij)/Massaman curry soup with potato and coconut(Vegan/gluten-free
- Tunesische Harira(Vegan/glutenvrij)/Tunisian Harira(Vegan/gluten-free)
- Oosterse pompoensoep(Vegan/glutenvrij)/Oriental pumpkin soup(Vegan/gluten-free)
Salade/Salad
Ma-Vr/Mo-Fr
- Bombay style wortelsalade (vegan/glutenvrij)/Bombay style carrot salad (vegan/gluten-free)
- Quinoa kruidensalade (vegan/glutenvrij)/Quinoa herb salad (vegan/gluten-free)
- Farro gele biet salade (vegetarisch/bevat gluten)/Farro yellow beet salad (vegetarian/contains gluten)
Woe-Vr/Wed-Fr
- Aardappel, selderij en eiersalade (vegetarisch/kan sporen van gluten bevatten)/Potato, celery and egg salad (vegetarian/ may contain traces of gluten)
- Rode biet en geitenkaas salade (vegetarisch/kan sporen van gluten bevatten)/Beetroot and goat cheese salad (vegetarian/can contain traces of gluten)
Snacks
- Quiche spinazie en ricotta(Vegetarisch/bevat gluten)/Spinach and ricotta quiche(Vegetarian/contains gluten)
- Spaanse tortilla met chorizo en rode peper(Vlees/glutenvrij)/Spanish tortilla with chorizo and red pepper(Meat traces/contains gluten)