Menu week 49

Soep/Soup

  • Oosterse pompoensoep(Vegan/glutenvrij)/Oriental pumpkin soup(Vegan/gluten-free)
  • Mexicaanse bonensoep(Vegan/glutenvrij)/Mexican bean soup(Vegan/gluten-free)
  • Spaanse aardappelsoep met gepofte knoflook en Pimenton(Vegetarisch/glutenvrij)/Spanish potato soup with puffed garlic and Pimenton(Vegetarian/gluten-free)
  • Pomodori soep met basilicum(Vegan/glutenvrij)/Pomodori soup with basil(Vegan/gluten-free)
  • Raapstelensoep met boerenmosterd(Vegetarisch/glutenvrij)/Turnip stalk soup with farm mustard(Vegetarian/gluten-free)

Salade/Salad

Ma-Vr/Mo-Fr

  • Bombay style wortel salade(Vegan/glutenvrij)/Bombay style carrot salad(Vegan/gluten-free)
  • Quinoa kruidensalade(Vegan/glutenvrij)/Quinoa herb salad(Vegan/gluten-free)
  • Farro gele biet salade(Vegetarisch/bevat gluten)/Farro yellow beet salad(Vegetarian/contains gluten)

Wo-Vr/We-Fr

  • Linzen, geroosterde wortel en geitenkaas(Vegetarisch/glutenvrij)/Lentils, roasted carrot and goat cheese(Vegetarian/gluten-free)
  • Bloemkool tabouleh met zwarte linzen(Vegan/glutenvrij)/Cauliflower tabouleh with black lentils(Vegan/gluten-free)

Snacks

  • Quiche met ricotta en spinazie(vegetarisch/bevat gluten)/Quiche with ricotta and spinach(vegetarian/contains gluten)
  • Krieltjestaart met zongedroogde tomaten, gekaramelliseerde uien en geitenkaas(Vega/glutenvrij)/Currant cake with sundried tomatoes, caramelized onions and goat cheese(Vega/gluten-free)