Samenwerken met Too Good To Go

De Buurtboer ziet voedselverspilling tegengaan als de hoogste prioriteit. Niet alleen het bestrijden van voedselverspilling, maar ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Deze twee spelen de hoofdrol tijdens onze dagelijkse werkzaamheden. Onze missie is om de voedselketen te verduurzamen. Dit vergt een continue kritische blik op onze bedrijfsactiviteiten.

De bedrijfscateringsector is verantwoordelijk voor maar liefst 5 miljoen kg per jaar van de totale voedselverspilling in Nederland. Dat is even slikken… Ons proces hebben wij vanaf het begin ingericht op maatwerk. Het op maat inplannen van de lunch geeft ons de ruimte om van binnenuit impact te maken op het huidige voedselverspillingsprobleem. Wij zijn fan van het concept Too Good To Go en vonden het de hoogste tijd om de handen ineen te slaan. Lees hier alles over onze nieuwe samenwerking met Too Good To Go!

Too Good To Go

De missie van Too Good To Go is simpel: een einde maken aan de voedselverspillingscrisis. Restaurants, bakkers, supermarkten en hotels verzamelen hun producten die over zijn of de houdbaarheidsdatum naderen. In plaats van deze producten weg te gooien, bieden ze deze aan in de vorm van een Magic Box voor een zachte prijs. In de app kun je een box reserveren en ophalen. Deze staat voor je klaar binnen een tijdslot.

Too Good To Go is een win-win situatie. Het geeft particulieren de kans om de ambachtelijke producten van de Buurtboer voor een klein prijsje te proeven en het draagt actief bij aan het bestrijden van de voedselverspillingscrisis. Bij de Buurtboer werken we maar al te graag mee aan initiatieven zoals Too Good To Go.

Minder food waste met de Buurtboer

De Buurtboer en Too Good To Go zijn beide actief bezig om voedselverspilling tegen te gaan. Zo plannen we bij de Buurtboer elke lunch per persoon en op maat in. Zodat jij en je collega’s nooit teveel, maar ook niet te weinig lunch hebben. Door deze manier van werken hoeven wij bijna nooit producten weg te gooien.

Toch komt het soms voor dat wij plotseling een lunch overhebben. Sinds het hybride werken na corona, kunnen de aantallen collega’s die op kantoor werken soms last minute nog veranderen. Ook kan het door onze flexibiliteit wel eens voorkomen dat er een lunch overblijft. Via Too Good To Go geven we deze producten een tweede kans.

Probeer lokale producten van de Buurtboer via Too Good To Go

De producten die je van de Buurtboer kunt verwachten in een Magic Box van Too Good To Go verschillen per week. Je kunt hierbij denken aan biologische spreads, seizoensgebonden salades, verse vleeswaren en ambachtelijk brood. Iedere vrijdag stellen wij de pakketten samen op basis van de voorraad. Ons aanbod verschilt daardoor wekelijks. Onze Magic Box kun je dan reserveren in de app voor €4,95. Haal je Magic Box op tijdens het aangegeven tijdslot en het genieten kan beginnen. Tot snel!

Let op: Proef, ruik en kijk na de THT-datum. In het geval van een TGT-datum kun je het product invriezen of gebruiken tot deze datum. Wanneer de TGT-datum verloopt, is dit product niet veilig om te eten. Beide datums zijn van toepassing op verpakkingen die niet geopend zijn.