Snel een gemakkelijke lunch op werk

Voor sommige bedrijven lijkt de lunch een onnodige onderbreking van de werkzaamheden. Lunchen achter de computer komt helaas vaker voor dan we denken. Toch blijft de lunch cruciaal om even stil te staan en een moment van pauze te hebben. Regel jij de lunch voor het hele team en is dit een gedoe? Keto, vega, vegan, high-protein, low-carb en ga zo maar door… Het bijhouden van de voorkeuren van je collega’s kan veel tijd in beslag nemen. Bij de Buurtboer hebben we hier een eenvoudige oplossing voor. Wij stellen een gevarieerde lunch samen die afgestemd is op jullie voorkeuren en brengen die dagelijks of wekelijks langs bij jullie op kantoor. De Buurtboer zorgt ervoor dat alles geregeld is!

Een volledige lunch voor een grote groep

Wanneer je met het hele team gaat lunchen en deze lunch moet regelen, kun je veel tijd kwijt zijn om dit goed te doen. Wie eet wat, hoe doe je het na afloop met het afrekenen, laten we de lunch bezorgen of moet je die zelf halen? Ontdek het gemak van de Buurtboer en geniet van een dagverse lunch die iedere week varieert. Zo kan een lunch van de Buurtboer eruit zien:

  • makreel en gerookte zalm van Frank’s Smoke House;
  • buddha bowl met oosterse tempeh van Bellamy’s;
  • salade met geroosterde bietjes;
  • biologische hummus van NonnaPepa.

Soepen, salades, brood en warme maaltijden. Voor ieder wat wils! We houden rekening met alle voorkeuren en stellen het menu op basis hiervan samen.

Hoe een lunch samenstellen makkelijk en gezond kan zijn

Een wekelijks variërende lunch samenstellen hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn. Ga je lunchen met de Buurtboer? Dan nemen wij het gehele proces uit handen. Het enige wat je nog hoeft te doen is aanschuiven en opscheppen! Volgens ons bestaat een gezonde lunch uit de volgende dingen:

  • proteïne
  • koolhydraten
  • vetten
  • vitaminen

Ieder van deze componenten vullen wij op verschillende manieren in. Voorbeelden van proteïnerijke voeding die we bij de Buurtboer beschikbaar hebben, zijn bijvoorbeeld biologische kipfilet, verse vis, ambachtelijke kazen, tofu en tempeh. Vetten zijn bijvoorbeeld noten, zalm, avocado of pindakaas. En koolhydraten in de vorm van brood, wraps of pasta. Doordat al onze lunchproducten op biologische wijze zijn geproduceerd door lokale leveranciers, is er sprake van maximaal behoud aan vitaminen en mineralen.

Een gevarieerde zakenlunch met de Buurtboer

Ben je op zoek naar een gevarieerde lunch voor op werk waar je zelf niets meer voor hoeft te regelen? Dan is de lunch van de Buurtboer perfect voor jouw bedrijf. Wij inventariseren jullie voorkeuren en wijzen een accountmanager toe. Zo kun je iedere week nog de voorkeuren of hoeveelheden veranderen. Vervolgens komen wij de verse en gezonde lunch langsbrengen, afgestemd op jullie favorieten. Al vanaf €4,50 per persoon! Geniet deze week nog van onze lunch en ontdek snel al jullie favorieten.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.