Soepen van Bellamy’s

Graag stellen we onze nieuwe soepleverancier aan jullie voor: Bellamy’s!

“Ambachtelijk en met veel liefde gemaakt” dat is de lijfspreuk van Sander en Marc. De ervaring die ze hebben opgedaan bij vele goede restaurants gebruiken ze nu om soepen te produceren voor een groter publiek, maar wel met de zelfde passie en inspiratie.

Bellamy’s

Bellamy’s levert soepen, sauzen en visburgers van restaurantkwaliteit zonder conserveringsmiddelen, overbodige e-nummers en andere rommel.​

Voedselindustrie

“Het is tijd voor verandering! De voedselindustrie heeft te veel blunders begaan. Het is daarom logisch dat de consument weer eerlijk eten wil, bijvoorbeeld kippebouillon waar kip in zit. Dat klinkt logisch en toch hebben wij ons jarenlang laten foppen door deze industrie. E621 zit in bijna alle snacks die je kan kopen, van chips tot sauzen tot bouillons. Ook E-nummers die ervoor zorgen dat uw producten jarenlang houdbaar zijn.”

De producten van Bellamy’s passen in een tijd waar restverwerking en ecologisch verantwoord eten centraal staat. Het is voor Bellamy’s dan ook logisch om op deze manier te denken. “Onze jarenlange ervaring in restaurantkeukens heeft ons geleerd dat je met ouderwetse technieken zoals pekelen, confijten, roken en marineren zowel de smaak als de houdbaarheid van een product verbetert.”

Sander en Marc van Bellamy’s

“In onze keuken creëren wij mooie verse soepen en sauzen. Wij maken soepen die qua smaak en ingrediënten passen bij de seizoenen. De soepen zijn gemaakt van verse, eerlijke producten, zonder toevoeging van overbodige geur- kleur- en smaakstoffen.”

Bellamy’s en de Buurtboer

Sinds kort is Bellamy’s onze nieuwe soepleverancier; laat ons vooral weten wat je van de nieuwe soepen vindt.