Dé gevarieerde bedrijfslunch waar iedereen blij van wordt

De lente is nu echt begonnen en steeds meer mensen vinden weer de hun weg naar kantoor. Om iedereen weer het meeste uit zijn tijd op kantoor te laten halen hebben we een hele leuke voorjaarsactie: vrienden en ambassadeurs van de Buurtboer kunnen een proefweek met 50 % korting aanbieden aan bekenden om zo ook nieuwe bedrijven kennis te laten maken met de Buurtboer.
Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens hieronder achter te laten en wij nemen dan contact met je op!

Wat doet de Buurtboer?

De Buurtboer levert dagelijks de beste lunchproducten voor op kantoor. Supervers en eenvoudig geregeld. Samen met lokale en ambachtelijke producenten stelt de Buurtboer dagelijks de allerlekkerste lunches samen. Op maat welteverstaan, want in overeenstemming met de klant worden alle wensen en voorkeuren in detail besproken.

Dagelijks lunchen met de Buurtboer kan al, afhankelijk van jullie voorkeuren, hoeveelheden en wensen, vanaf € 4,50 per persoon. En nu bij deze actie met 50 % korting op een proefweek!

Hoe werkt het?

Laat je gegevens achter op onderstaand contactformulier. Dan plannen we een telefoongesprek in om kennis te maken en bespreken we onze werkwijze en natuurlijk jullie voorkeuren en behoefte. Ook bespreken wij op welke dagen en tijden jullie de lunch geleverd wilt hebben zodat je alleen nog maar de tafel hoeft te dekken. 

Wil jij de Buurtboer lunch een week met 50% proberen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en onze collega’s nemen contact met je op!